SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

BSN NO XPLODE opinie

  • Opinie o nowych wersjach stacków BSN - CellMass NT i No-Xplode NT

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, proponuję zebrać tutaj informacje o nowych wersjach 'NT' dwóch popularnych stacków BSN. Niestety w dziale z opiniami nie ma tych produktów a rozważam obecnie zakup obydwu, stąd moje zainteresowanie. Pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 2482 Data: 2010-05-05 14:44:03 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Utwardzenie sylwetki, jezeli sie uda zbicie jakichs 3% bf zachowaniem wagi. 2) nazwa produktu/produktów*: bsn no xplode 1025g, cell mass 800g, nitrix 360 tabl. tcm olipm mega caps, bcaa xtra 2x 500g, gaspari myofusion do uzupelniania bialka, zma. 3) staż: 3 lata lacznie niestety z trzema przerwami, raz wyjechalem na 3 miesiace i nie mialem

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-16 13:37:28 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: siła, w drugiej kolejności sucha masa 2a) nazwa produktu/produktów*: BSN NO-Xplode + BSN Cellmass 3) staż: 2 latka 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 3 miesiące 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Mono z Universala, Xpand, storm + shock 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: Combo storm + shock

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-08-01 17:15:31 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Budowa suchej masy mięśniowej 2a) nazwa produktu/produktów*: GASPARI Anavite Vitamin, MAN Clout, KAIZEN Bulgarian Tribulus Terrestris, ACTIVLAB ZMA, BSN No-Xplode AVPT, UNIVERSAL BCAA Stack, GASPARI IntraPro Isolate, Carbo i dekstroza i glutamina 3) staż: 3lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 4 tygodnie (brałem tylko no xplod'a

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-03 22:59:02 Liczba szacunów: 0
  • [AKCJA] TESTUJEMY: LAUNCH, Hemo Rage 908g, HR ultra concentrate pod strona 20

    Post
    Odżywki i suplementy

    bnizona iloscia weglowodanow w diecie albo spadkiem kondycji po swietach Podsumowanie po 2 tygodniach: Smak: hemo range identyczny! smak jak uniwersal shock (podejrzane) BSN NO XPLODE > HEMO RANGE ULTRA CONCENTRATE > HEMO RANGE > LAUNCH Pompa: trudno mi porownac, nie widze duzych roznic zebym mogl porownac, musze jeszcze troche pote

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-20 18:06:58 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel- masa mięśniowa 2) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Dymatize Xpand, BSN NO Xplode, Universal Storm, Gainer 3) staż: 7 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jestem w posiadaniu Dymatize Xpanda nowego zdaje się, i mam pytanie z czym najlepiej go połączyć by uzyskać najlepszy efekt masy mięśniowej, oczywiście dieta będzie,

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-22 10:21:08 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    A więc tak : 1) cel -masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów : DYMATIZE Xpand ULTIMATE Horse Power BSN NO-Xplode OLIMP Massacra BIOGENIX Cell Pump -niestety nie ma w sklepie SFD (tam się zaopatruje) 3) staż 2,5 roku 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie:Które z podanych stacków najlepiej by było ze sobą połączyć w celu najleps

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-14 19:21:56 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa 2a) bsn no xplode, FA IntraSize, Fa Detonator: 3) staż: 2lata, na powaznie rok, teraz mam przerwe od silowni cos kolo 2miechow i jeszcze bede mial 2tyg. wiec pocwicze 1miesiac na sucho i dopiero zaczne brac odzywki 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2,5 miesiaca 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich tem

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-10 10:14:21 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel- masa mięśniowa 2) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Dymatize Xpand, BSN NO Xplode, Universal Storm, Gainer 3) staż: 7 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jestem w posiadaniu Dymatize Xpanda nowego zdaje się, i mam pytanie z czym najlepiej go połączyć by uzyskać najlepszy efekt masy mięśniowej, oczywiście dieta będzie,

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-21 00:53:57 Liczba szacunów: 0
  • !!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 5 !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    witam mam pytanie nt stackow. mianowicie jakie polecacie? Bo z tych nowych co widze to opinie sredniel;/ Mysle o Detonatorze z FA,No Shotgun. albo z bsn no xplode. Bralem juz sporo,sawa,nitro,xpand,cell pumpa i jeszcze moze ze dwie jak bym sobie przypomniał:D Albo NO doriana,albo ten mesomorph z asp. :)? Zmieniony przez - nolvadex40 w dniu 2013-09-

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-30 00:12:44 Liczba szacunów: 0
  • 3 Cykl

    Post
    Odżywki i suplementy

    bo wydaje mi sie że polecaja go po to by przyrobic - taka moja szczerosc :P a po drugie opinie nie sa zbyt dobre . ps . BSN NO-XPLODE - co myslicie o tej odzywce ? Zmieniony przez - Zabawny w dniu 2011-09-20 19:45:41

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 953 Data: 2011-09-20 19:45:02 Liczba szacunów: 0
  • Jakie suplementy do Akrobatyki i Freerun

    Post
    Inne dyscypliny

    A co powiecie na temat bsn no-xplode czy ktoś próbował ja jeśli chodzi o treningi freeranowe? Czytałem troche o niej i widzę że ma dobre opinie. Zastanawiam się wiec czy nie zainwestować.

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 3802 Data: 2014-06-13 13:37:03 Liczba szacunów: 0
  • Jaka przedtreningówka?

    Post
    Odżywki i suplementy

    rodukt stary był dobry a nowy kicha... a mógłbyś coś konkretnego polecić? coś co kupie na ebayu w UK. a moze Cellular C4 albo jack3d micro (ale tutaj rożne opinie czytalem), BSN No Xplode 3.0 albo MusclePharm Assault -te co wymienilem to chyba takie najbardziej popularne w UK chyba ze cos pominałem a jest warte uwagi... albo moze Pulse V4 Myprote

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 2205 Data: 2015-03-28 16:40:23 Liczba szacunów: 0
  • Bsn - N.O.-Xplode 3.0

    Post
    Bsn

    s. Would only stray away because someone would tell me about the latest greatest pre-workout supplement. But would ALWAYS come back after a week or too. Seems that every time BSN changes the formula, it gets weaker, less intensity, less pump, etc... This latest/greatest formula is no exception. I have bought my last tub. No pumps, no energy surge.

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-16 11:10:05 Liczba szacunów: 1
  • NO BOOSTERS by Marian :]

    Post
    Odżywki i suplementy

    6. Nitrix Producent: BSN Skład: /1 porcja/ -Alfa Keto-Glutarat L-Argininy (AAKG) - 3000 mg, *CRTS2 (Technologia Kontrolowanego Uwalniania i System Wspomagania) - 1897 mg, -Methocel (Micro-Polymer Hydrophillic Ether Matrix), -Phosphaplexx (Fosforan Wapnia, Fosforan Di-Potasu i Fosforan Sodu), -2CM (Jabłczan Dikreatyny), -L-Cytrulina, -NAD (Nikot

    Odpowiedzi: 91 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-05-19 22:00:12 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    treningowo? Które będą dobre zarówno na budowanie jakości jak i początek redukcji. 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Monohydrat, no xplode z BSN. 6) możliwości finansowe: 400-500 7) uwagi: nigdy nie stosowałem SAA serwatka, bcaa, węgle, witaminy i minerały, z czasem omega 6...i tu dodałbym coś jeszcze. Mono? booste

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-15 13:19:30 Liczba szacunów: 0
  • TOP 50 w USA - dane za Listopad 2006

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ciekawi mnie jedna rzecz, dlaczego nigdzie nie ma XPANDA:P? To są dane za listopad. W USA jadą cały czas na czymś nowym i o XPandzie pamiętają chyba tylko dinozaury. . O BSN to i w kraju słyszałem doskonałe opinie. Kumpel własnie wsuwa NO-Xplode. Zobaczymy, ile z tego wyciśnie.

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 6076 Data: 2006-12-15 17:08:15 Liczba szacunów: 0
  • TEST: Ja wam pokaze...i nie ma srania (C) - Pitt Bull - pods. str 140 !!

    Post
    Odżywki i suplementy

    x Xtreme Stack 1 x Xtreme NAG + 2* Clout z (MAN) - stack kreatynowy Knockout (OLIMP) - stack kreatynowy Creatine Magna Power (OLIMP) - chelat magnezowy kreatyny Atro-Phex (BSN) - termogenik Leviathan (Palto Alto Labs) - termogenik Leucine (1Fast400) - leucyna BCAA (OLIMP) - pewnie te wybiore Chela MZB (OLIMP) - poporstu zma Vita-Min Multipl

    Odpowiedzi: 1531 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-05-06 21:23:04 Liczba szacunów: 0
  • Muscletech - Nano Vapor

    Post
    Muscletech

    ale z tym też nie ma rewelacji. Ale najlepsze jest to uczucie gdy kończę trening, bo wtedy chce się jeszcze i jeszcze Jak już pisałem większość zależy od tego czy posiłek jest strawiony do końca, bo jeżeli nie jest to treningu na pewno nie uda się zrobić tak jak się chce z tym suplementem. Ogólnie BSN No – Xplode jest lepszym produktem.

    Odpowiedzi: 118 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-09-17 16:31:01 Liczba szacunów: 0
  • Potrzebuje pomocy odnosnie suplementow

    Post
    Odżywki i suplementy

    czy jak pojedyńcze formy krety (nie stacki), BCAA, AAKG, Glutamina, Tauryna itp. to bierz najtańsze z stacków przedtreningowych wartych zainteresowania w/g mnie - NO-Xplode BSN - NO-shotgun VPX - Shock Therapy Uniwersala dobre białeczko - Syntax6 BSN gainer - Mutant Mass PVL jak masz kase to na cyklu zainwestuj w Animal Stak Uniwersala dobra s

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 746 Data: 2008-10-31 14:42:55 Liczba szacunów: 0