SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

ATD opinie

  • opinie o ATD

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam! Na znanym portalu aukcyjnym (nie wiem czy moge podac nazwe) jest dostepne ATD chcialem sie zapytac czy mial ktos z tym stycznosc w ostatnim czasie? Dziala to tak jak powinno czy jakas lipa? Ps. Przepraszam za brak ortografii ale pisze z telefonu.

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1087 Data: 2014-05-31 07:53:26 Liczba szacunów: 2
  • ATD-wasze opinie

    Temat
    Doping

    do osób biorących ATD -jak wam się to przysluzylo, czy jakas odczuwalna roznica w sylwetce po tym jako antyestrogen?

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 712 Data: 2017-05-24 00:30:51 Liczba szacunów: 0
  • Jaki Inhibitor aromatazy wybrać ?

    Post
    Doping
    PRO

    aśnie na rynek suplementów sportowych trafiły trzy środki, reklamowane jako inhibitory aromatazy: androstentrion (6-OXO), hydroksyandrostentrion (3-OHAT) i androstatriendion (ATD). I chociaż, tylko częściowo redukowały estrogeny, to jednak ciszyły się pośród pakerów dużą popularnością, gdyż – jak dowodziły badania – wszystkie silnie podnosiły pozio

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 19803 Data: 2012-07-18 13:42:35 Liczba szacunów: 1
  • Najsilniejszy booster testosteronu

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    ziałanie. Z biologicznego punktu widzenia chociażby wyższy poziom testosteronu powinien wpłynąć na przyrosty. Zastanawiam się nad kombinacją: inhibitor aromatazy (6-bromo lub ATD) + ziołowy booster + substraty (DAA + ZMA), na okres 2-3 miesięcy. Co o tym sądzicie i z doświadczenia co moglibyście polecić (szczególnie chodzi mi o preparaty ziołowe)?

    Odpowiedzi: 97 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-02 14:29:46 Liczba szacunów: 0
  • DHEA. Bezpieczny anabolik!?

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP
    PRO

    zastanawiam się czy nie polecieć DHEA+ATD w celu odrobienia masy i siły po przerwie spowodowanej kontuzją. czy ktoś próbował takiego połączenia? czy to wyrzucanie kasy w błoto? Jakie są wasze opinie i pana Sławka oczywiście

    Odpowiedzi: 274 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-12-16 18:41:47 Liczba szacunów: 0
  • PH - alternatywa dla SAA

    Post
    Doping

    Panowie co myślicie o tym połączeniu m-drol + epi(jaka firma?) m-drol 1-2 10mged 3-4 20mged epi 3-6 40mged Dużo czytałem o tym połączeniu ale są róznie opinie i ciężko dojść do wniosku jak będzie najlepiej, z takich zabawek brałem już trenadrol z kilosports. Coś do tego cyklu wrzucić ATD e3d?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-08-30 17:06:02 Liczba szacunów: 0
  • Ludi_ / Jem/Nie Jem / fotki 1 strona

    Post
    Trening dla początkujących

    daa ludzie nie polecaja brac z atd 6 bromo lpeije atd zabija libido nie wiem nie mja dzialka nie stosowalem tez poczytaj opinie ludzi ja juz jade na daa razem z b6 ( w sumie jakies 200mg ed) wchodze za tydzien na Erase + IronTest nie wiem czy to zbieg okolicznosci byl ale 2dni po zaczeciu daa lidida takie ze huhu dzis slabo bo jestem padniety Ludi

    Odpowiedzi: 961 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-07 19:28:02 Liczba szacunów: 0
  • IA poparte badaniami.

    Post
    Doping

    MalcerzV3 nie pisz farmazonów i nie wprowadzaj w błąd na ATD na pewno poczujesz spadek libido na 6-bromo odwrotnie libido skacze na + E2 leci w dół 6-bromo znacznie skuteczniejsze od ATD Oba środki działają i to nie ma tak ze ktoś wstawi wyniki ze 6-bomo ekstra zbił mu bo znajdzie sie ktoś kto wstawi ze ATD mu również pięknie zbiło bo oba środki

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 1063 Data: 2014-09-24 12:51:42 Liczba szacunów: 0
  • ATD vs Clom

    Post
    Doping

    hodzi mi o to ze pisze o realnych odczuciach. A to ze chemia wplywa na psyche to inna sprawa. Znam siebie i swoje zachowania - nie pierwszy cykl, nie pierwszy odblok. A co do ATD - to czytam teraz na bordach zachodnich i strasznie mieszane opinie sa. Wychodzi na to ze ATD tak naprawde moze wrecz prowadzic do utraty masy podczas PCT i zmniejeszenia

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2646 Data: 2009-06-23 21:09:29 Liczba szacunów: 0
  • T-100 HARDCORE - KRÓL JEST TYLKO JEDEN!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    jakimi się kieruje oceniając boosterka. Pozatym mysle ze w ten boosterek uderza ludzie w starszym wieku ( sam mam trochę ponad 30) bo w tym wieku zaczyna się już doceniać cos bardziej prozdrowotnego , młodzi raczej uderza w boostery zza oceanu gdzie jest możliwy inny skład ,mocniejszy ale tez bardziej mieszający w hormonach ( ATD, 6 bromo, arima)

    Odpowiedzi: 124 Ilość wyświetleń: 19655 Data: 2014-04-26 10:51:48 Liczba szacunów: 0
  • PH - alternatywa dla SAA

    Post
    Doping

    Co po winstrolu na mała, ale dobrej jakości masę? Trena-V? I od razu, jak z lipidami, oraz kondycją na tym trenie? Czy może więcej testa i dać ATD, które jest dobre? Jakieś pewne ATD? .. Zmieniony przez - Książę-Jaśniepan w dniu 2016-08-01 02:49:58 Słyszał ktoś jakieś opinie o e-block od cybera? Zmieniony przez - Książę-Jaśniepan w dniu 2016-08-0

    Odpowiedzi: 3892 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-08-01 02:40:46 Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl - Redukcja (badania)

    Post
    Doping

    ień. 1-3 enan 250mg e5d 4-13 enan 250mg e4d 14-17 enan 300mg e4d 13-18 wino 40mg ed 0-1 clen 2-3 spalacz 3-5 clen 6-7 spalacz 8-11 t3 +clen 12-13 t3+spalacz 14-17 t3 +spalacz ATD 25mg e2d Dodatkowo od jutra ze 100g WW wchodzę na CKD, żeby już wejść w ketozę na t3. Profilaktyka: -3x cynk -3x czosnek -3x lecytyna -2x kompleks witamin i minerałów -5g

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 908 Data: 2013-01-06 23:49:12 Liczba szacunów: 0
  • ATD/ARIMIDEX na redukcji.

    Post
    Doping

    jakieś opinie lub ktoś używał ? tzn. tyle mi wystarczy bo atd jest "za mocne" ? drogo wychodzi ten for~ w porównaniu do ATD.

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 7071 Data: 2010-03-07 20:29:51 Liczba szacunów: 0
  • DAA + 6-BROMO + ATD

    Post
    Odżywki i suplementy

    ie wode podskorna. DAA podnosi prolaktyne wiec dorzuc vit b6 lub vitex. Stosowalem 6-bromo z dragona, dziala jak nalezy, podnosi libido i usuwa wode. Opinii o ph szukaj w dziale doping. DAA z activlab zbiera bardzo dobre opinie, bierz smialo. ATD moze za bardzo zbic estrogen i zabije ci libido. Zmieniony przez - mikus76 w dniu 2012-09-26 22:50:38

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 3957 Data: 2012-09-26 22:49:32 Liczba szacunów: 0
  • PH - alternatywa dla SAA

    Post
    Doping

    Ja jeszcze nie kupilem, czyli epi wypadaloby ciagnac z 8 tyg? do tego wszystkiego jest jeszcze atd taki zestawik.. Ale slyszalem opinie, zeby tego nie brac wgl

    Odpowiedzi: 3892 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-03 16:31:58 Liczba szacunów: 0
  • PH - alternatywa dla SAA

    Post
    Doping

    Jakieś opinie odnosnie ATD z brawna? Jak dawkujecie przy jakiej ilości teścia?

    Odpowiedzi: 3892 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-04-09 09:33:33 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA - czyli co warto brać, vol.2

    Post
    Doping

    A ja mam pytanie apropo atd ktore wybrac z alledrogo fiusion czy dragon? No na pewno nie fusion :-) Mam opinie, że Dragon działa, Inhibit-E z SNS też działa.

    Odpowiedzi: 2925 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-03 08:09:14 Liczba szacunów: 0
  • PH-alternatywa dla SAA cz.2

    Post
    Doping

    Jak ktoś ma jakieś opinie na temat Brawn Nutrition to poprosimy. Chwalą się, że mają do ATD ten sam surowiec co inhibite-E które całkiem fajnie klepało.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-16 17:02:10 Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl Tri Test 400 cel sucha masa, sila pod grapling

    Post
    Doping

    jak cię zalewa na nadwyżce kalorycznej to myślisz że przy długich estrach cię nie podleje ??? –podlewa mnie przy bardzo dużej nadwyżce kalorycznej , zwłaszcza przy wysokich węglach, a windowałem węgle i kalorie bo tak jak wy myślałem ze za malo kalorii dostarczam, ale nie pomogło. Z dietami się zmagam od pięciu lat i zdaje sobie sprawe z

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 5290 Data: 2011-02-12 16:22:05 Liczba szacunów: 0
  • Wysokie estro i prolaktyna na testo

    Post
    Doping

    Ok, dzieki zakupie te ziolka narazie dokoncze listek wit. b6 i z tym ATD mam problem piszcie opinie czy dziala jakiej firmy i data waznosci.

    Odpowiedzi: 193 Ilość wyświetleń: 18060 Data: 2012-02-06 09:23:34 Liczba szacunów: 0