Skończyłem 40 lat i postanowiłem zrobić badania.
Trochę mnie do tego sprowokowało średnie libido pomimo nowej ,15 lat młodszej i atrakcyjnej partnerki

Ogólnie czuje się dobrze i mają mnie za wzór kogoś kto młodo wygląda i się młodo czuje (ten mój duch to jest jednak kozak)
Ale jak tak pomyślę pare latek wstecz to teraz szkoda gadać.
Jechałem kiedyś w życie jak drań Ryszard na rowerze od matki a teraz wszystko mi obojętne.
Nie jest to kwestia ostatniego czasu stopniowo wygasłem i wystygłem jak ziemniak w zapomnianym ognisku.
Ćwiczę regularnie ,dieta LC - okno żywieniowe 20/4h ,produkty naturalne.
Trwa to od kilku lat i jest dla mnie optymalne.
Niezła sylwetka ,żyłka na barku i bicku.
Suplementuję: kretke,omega 3,vit C ,vit D3 ,ZMA ,MSM i okołotreningowo ,beta alanine i cytrulinę
Jestem po kilku spektakularnych wypadkach i trenuję dla siebie/zdrowia żeby mieć feedback z ciała i trzymać się w kupie.
Także wymiary i ciężary nie mają znaczenia.
1. WIEK: 40
2. WAGA: 75
3. WZROST: 170
4. WYMIARY:
-biceps: 38
-klatka:
-udo:
-talia: 88
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 25 lat
6. DIETA: wszystko na wyczucie
-białko: min 100g/day
-węglowodany: max 100g/day ( w dni treningowe czasem gainerek przed i po treningu)
-tłuszcz: 200-300g/day
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kilka lat ON na: test,bold,deka,wino,T3,clenbuterol
8. TRENING: FBW
9. CEL CYKLU: niekoniecznie cykl a jedynie pytanie
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: test solo 4-5 lata temu
11. POZIOM BF%: kilkanaście
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: problemy z kolagenem i mazią stawową,by-passy,wywalone stawy,powszywane siatki,sztuczne więzadła i takie tam ale ogólnie BDB

14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: łysy zakolak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1650
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140 (kiedyś)
-martwy ciąg:
-przysiad:
Pytanie brzmi: O co to chodzi że test prawie w połowie widełek ale wolny poniżej normy? Libido średniak ,forma niezła... Co można zrobić jeszcze (oprócz HTZ)?

..to ZAKAZANY owoc DUMNIE krazy WCIAZ nad GLOWA i KUSI kazdy SAM sparzyc SIE musi...
Slaski STYL