SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wyniki badań

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1430

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15
czy jeśli podam tu moje wyniki badań to ktoś pomoże mi je zaanalizować?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 16223 Napisanych postów 64812 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 550022
Spróbujemy.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 10
witam
Moja prośba dotyczy analizy wyników
staram sie o dzidziusia czy to moze byc PCOS?
z gory dziekuje za odpowiedz

TSH 3,96 ulU/ml norma 0,27-4,20 - 4 dc

FSH 5,74 mlU/ml norma 3,5-12,5 - 4 dc

LH 6,77 mlU/ml norma 2,4- 12,6 - 4 dc

Estradiol 30,86 pg/ml norma 12,5- 165.0 - 4dc

Estradiol 32,79 pg/ml norma 85,0-498.0 - 16 dc

progesteron 0,56 ng/ml norma 1,7-27,0 - 23 dc

DHEA SO4 155,80 ug/dl norma 148.0-407.0 - 23 dc

testosteron 1,05 nmol/l norma 0,22-2,90 - 23 dc

kortyzol 22.04 ug/dl norma 6,20-19,40 - 23 dc

prolaktyna 12,30 ng/ml norma 1.9-25.0 - 23 dc

glukoza 98 mg/dl norma 74-100 - 4 dc

insulina 23,54 uU/ml norma 2,6-24.9
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie - Wypadanie płatka zastawki

Następny temat

Co mogło zaszkodzić??

NutLove