Szacuny
18
Napisanych postów
1588
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
16577
wyciskanie sztangi głową w dół a na poważnie to kąt 45 stopni jak dla mnie jest za duzy !!
mozesz spróbować poręczy tylko mocniej się pochyl jak będziesz schodzić
Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
Szacuny
11
Napisanych postów
682
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
14788
Po co Ci wyciskanie głową w dół przy takim stażu?
Jeżeli to takie d****e to zmień klub!
Jak robić? hmm... wg mnie kwestia indywidualna, nie jest powiedziane, że musisz robić tak albo tak... ja osobiści wybrałbym na chwilę obecną 3x12,10,8
A jak zależy Ci na do***aniu to znajdź gej klub:P albo jakiegoś kolegę...
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
352
nie wiem jak to nazwac a chcialem zeby w miare bylo wiadomo ocb.
kat 45stopni troche wyssalem z palca bo nie wiem ile to jest ale faktycznie mniej niz 45. nevermind
dzieki za szybkie odp
czyli myslicie ze lepiej nie robic tego wyciskania??
bo teraz robie sztange na poziomej lawce, sztangietki na skosnej 35stopni, i (teraz sie nie smiac) w stojac lekkim opadzie sciagam jakies dwa wyciagi do dolu - nie mam zielonego pojecia jak to sie nazywa (takie cos ala rozpietki)
Szacuny
58
Napisanych postów
6529
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36902
możesz robić w poziomie z mostkowaniem. Ale przy krótkim stażu nie jest Ci to potrzebne. Fakt faktem, wyciskanie na płaskiej angażuje także dolne aktony. A głową w dół (i lepiej namniejszym skosie - ja robię na -20 stopni) po prostu jeszcze bardziej je dobija
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Szacuny
384
Napisanych postów
37476
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
126440
Widze, ze watek mostkowania powraca, wiec sie troszke odniose do tego.
Mostkowanie tylko w czesci upodabnia poziom do wyciskania glowa w dol, dol klatki nie pracuje w nim w takim stopniu, ruch jest troszku po innym torze/nie polecam nasladowac tamtego toru bo moze sie skonczyc kontuzja miesnia piersiowego lub ze sztanga na brzuchu/
najistotniejszym za elementem takich technik-o czym zawsze nalezy pamietac- powinno byc nie ulatwianie podnoszenia ciezaru, aby podniesc wiecej, a zwiekszenie pracy okreslonych miesni- co bez odpowiedniego doswiadczenia jest raczej niemozliwe...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid