Niektórzy mogą mnie kojarzyć z plażowego projektu (link w sygnaturce), ale postanowiłam też założyć tutaj dziennik, żeby mieć coś "trwałego", a nie tylko na okres 2-3 miesięcy

Krótko o sobie?
Mam na imię Agnieszka, mam 21 lat, ćwiczę od kilku lat, z tym że pierwszy raz na siłce pojawiłam się w październiku 2012 roku i od razu wskoczyłam na ciężary

Jestem typem osoby, która może jeść dużo i nie widać negatywnych efektów, a nawet jeśli, to szybko one znikają. Udało mi się w tym roku na wiosnę osiągnąć naprawdę mocny wysusz jak na mnie :

Moja miska wygląda mniej więcej tak: 120-140g białka / 30-40g tłuszczy / 300-350g węglowodanów
Nie liczę kalorii, jem 4 posiłki dziennie, do każdego posiłku 100g produktu węglowodanowego, kawał mięsa/ryby/jajko/whey + owoce do śniadania i posiłku potreningowego.
Trenuję splitem push/legs/pull, ale moje treningi za każdym razem wyglądają inaczej, więc nie ma sensu ich rozpisywać

Moja suplementacja z kolei prezentuje się tak:

Bardzo chwalę sobie produkty UNS'a i na pewno nie zamierzam z nich rezygnować w najbliższym czasie

No i moja aktualna forma:

Pozwoliłam sobie na takie mało oficjalne zdjęcie, jak ktoś chce, to prezentacja całej sylwetki jest w dzienniku konkursowym

Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam, zachęcam do odwiedzania dziennika i zabierania głosu - nawet SPAM mile widziany