Szacuny
2
Napisanych postów
702
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2859
Nono,poziom dyskusji przeszedł moje najśmielsze oczekiwania.. :)
Uważam że powinno znaleźć się więcej sponsorów, aby mona było wyłapać więcej zdolnych zawodników.. a komercjalizacja jest nieodzownym elementem rozwoju wszelkiego rodzaju sportów.. W końcu skąd weźmie się kasa na stypendia sportowe,wyjazdy na zawody??
Szacuny
2
Napisanych postów
702
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2859
Właśnie, nieraz gdy ktoś się dowiedział że ćwiczę MT podskoczył mi rispekt :P ale to w małej mieścinie z której pochodzę gdzie jest tylko karate i teakwondo :)
Szacuny
0
Napisanych postów
123
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3560
bez kitu mam to samo...
a ze już mi się nie bardzo chce ludziom tłumaczyć to najczęsciej mowie "coś jak kickboxing tylko można uderzać jeszcze kolanami i łokciami jeszcze + plus klincz.
I mam spokój ;]
Szacuny
28
Napisanych postów
676
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5389
MT to mało znany sport w naszym kraju, jeśli ktoś nie ma pojęcia o sportach walki to raczej słabo się orientuje o co chodzi.
Dla mnie MT to obok boksu bardzo efektywny sport walki w stójce. Dla ludzi mających pojęcie o SW MT jest na pewno lepszym wyborem od karate czy kickboxingu, ale na ulicę taki sobie.
Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
Szacuny
1133
Napisanych postów
4373
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
75713
90 %populacji Polski nie wie, że istnieje MT
90% pozostałych coś słyszało, ale nie odróżni MT od judo.
Pozostaje 1% czyli w granicach błędu statystycznego.
Kogo więc obchodzi MW i opinia tłumu o nim?
Szacuny
91
Napisanych postów
1815
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
35261
Ja trenuję kicka więc to jest trochę inaczej, ale jak rozmawiam z niektórymi i się pojawia że go ćwiczę to wychodzi na to że tego że to jakaś sztuka walki to nic więcej nie wiedzą... i takich raczej jest najwięcej. Z MT pewnie jest podobnie, tylko że dużo więcej osób jest takich co nie wiedzą co to w ogóle jest, a co to naprawdę jest to rzadko kto wie.
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka