...
Napisał(a)
witam! trenuje dosc ostro FBW juz od 2 tygodni. efekty sa nawet powiem zadowalajace ( dorobilem sie 5 kg masy )obwody poszly w gore i ogolnie jest dobrze. mam kilka pytan... przez jaki jeszcze czas moge cwiczyc te FBW i kiedy moge zaczac brac odzywki??? waze 81 kg. w moim wypadku alkohol chyba zle nie wplywa na przyrosty ale czy napewno? pije codziennie conajmniej jednego brawarka
no w soboty nawet po 10:) ale przyrosty sa... czy ma to znaczenie?? z gory dzieki za odpowiedzi... pozdro:)

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no bo to jest tak ze cwicze okolo miesiaca ale od dwoch tygodni mam FBW i trenuje intensywnie. a poprzednie 2 tyg to taka zabawa tylko byla. na dobry poczatek pomachalem se sztanga i tyle. a teraz cwicze juz jak trzeba.
...
Napisał(a)
hehe dla watroby ma znaczenie 

"Training is like life, you get your ups and downs(...)"
...
Napisał(a)
zapomnialem jeszcze dodac ze pomimo przyrostow nie wzrasta mi zbytnio sila. moj rekord na klate to 70kg
czym to moze byc spowodowane??? diety jako takiej nie mam lecz jem bardzo duzo i jem te produkty ktore sa bogate w weglowodany i bialka. moze to jest powod?? wydaje mi sie ze razem z przyrostami powinna isc sila w gore ale prawie nie idzie:-/ moze chce za duzo odrazu

...
Napisał(a)
heh... wiesz w 2 tygodnie wielu nie oczekuj :P
a co do 5kg masy... chyba jesz aż za dużo ;P
a co do 5kg masy... chyba jesz aż za dużo ;P
...
Napisał(a)
hehe no nie powiem bardzo duzo jem:) czasem nawet nocami lodowke pustosze
no w sumie pocwicze jeszcze i mam nadzieje ze beda efekty

...
Napisał(a)
bardzo nieładnie ;P
poczytaj troche w dziale odżywianie ;) bo przytyć w tłuszcz to nie problem ;] ale przytyć z głową! ot co :P
poczytaj troche w dziale odżywianie ;) bo przytyć w tłuszcz to nie problem ;] ale przytyć z głową! ot co :P
...
Napisał(a)
hehe chodzi o to ze mi nie poszlo w sadlo:P sam nie wiem w co poszlo:P
...
Napisał(a)
widze widze:) tylko troche dziwnie... ob. ramienia 2 cm w gore klata 3 cm w gore a sila stoi w miejscu:-/ no i nie jest tak ze miesnie sa miekkie. caly czas napompowane na max. pozdro
...
Napisał(a)
no i nie jest tak ze miesnie sa miekkie.
Miękki to jest fat
ob. ramienia 2 cm w gore klata 3 cm w gore
To źle?
a sila stoi w miejscu:-/
To albo chcesz trenować na masę albo na siłę, przy treningu masowym siła nie wzrasta tak jak przy typowo siłowym
Miękki to jest fat

ob. ramienia 2 cm w gore klata 3 cm w gore
To źle?
a sila stoi w miejscu:-/
To albo chcesz trenować na masę albo na siłę, przy treningu masowym siła nie wzrasta tak jak przy typowo siłowym

Polecane artykuły