trenuje wioslarstwo po ok 1.5h- 2 h dziennie na ergometrze, bieganie,silownia tak jak w temacie zarzywam carbo olimpa i bialko. Zastanawiam sie nad kre-alkalyn olimpa lub stakiem cell pump podkreslam iz nie zalezy mi na masie ale glownie wytrzymalosc i sila. Co polecacie? pozdrawiam
...
Napisał(a)
witam wszystkich
trenuje wioslarstwo po ok 1.5h- 2 h dziennie na ergometrze, bieganie,silownia tak jak w temacie zarzywam carbo olimpa i bialko. Zastanawiam sie nad kre-alkalyn olimpa lub stakiem cell pump podkreslam iz nie zalezy mi na masie ale glownie wytrzymalosc i sila. Co polecacie? pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz sobie walnąć jabłczan kreatyny (TCM olimpu) lub jabłczan z dodatkami (CP Biogenixa).
Pozdro!
Pozdro!
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
na cykl wystarczy 300 tabsow TCM ? czy moze jednak CP ten 650 ? pozdro
Polecane artykuły