jestem w polowie cyklu na winie balkana w tabsach. Biore 30mg/d ale efekty srednie (procz wypadania wlosow -.-) . Czy moge zwiekszyc do 40mg dla lepszego efektu i szybszego skonczrnia cyklu? nie chce wylysiec (mam sklonnosci) ale nie chce tez przerwac cyklu . Co Wy na to?
...
Napisał(a)
witam
jestem w polowie cyklu na winie balkana w tabsach. Biore 30mg/d ale efekty srednie (procz wypadania wlosow -.-) . Czy moge zwiekszyc do 40mg dla lepszego efektu i szybszego skonczrnia cyklu? nie chce wylysiec (mam sklonnosci) ale nie chce tez przerwac cyklu . Co Wy na to?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
zostalo mi 49tabsow, efekty takie lekkie polepszone zarysowanie ramion i brzucha i kapturow. Waga 1kg w przod, a dieta na utrzymanie (aeroby itd)
ankiety sa w innych postach albo na profilu, pisze z telefonu..nie kazcie mi robic ankiety ;p
ankiety sa w innych postach albo na profilu, pisze z telefonu..nie kazcie mi robic ankiety ;p
...
Napisał(a)
jeśli chodzi łysienie/skutki uboczne to większa dawka je właśnie spotęguje. Jeśli chodzi o lepsze efekty to problem może leżeć w diecie. Zresztą po 50 tabsach wina solo czego się spodziewałeś?
...
Napisał(a)
wino dlatego, ze chce podkreslic definicje miesnia i troche osuszyc z wody po masowce, a cykl wczesniej mialem na m drolu tylko
...
Napisał(a)
podobno juz powinien sie rozkrecic, ok to nie.zwieksze dawki a dieta na utrzymanie wiec efekty i tak spoko, a kiedy widac jego pelna moc? pod koniec?
...
Napisał(a)
ja bym dorzucil propa zeby wykorzystac winko na maxa , oczywiscie dieta musi byc dopieta wtedy nic nie podleje
Polecane artykuły