SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

waga kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1442

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2310
Witam,
zastanawiałem się nad tym dlaczego filet z kurczaka waży więcej przed smażeniem niż po smażeniu ? przy smażeniu 210g wychodzi smażeniu 150-160g kurczaka
wytapia się tłuszcz i woda ?

teraz pytanie jak liczyć go do diety ? wagę przed smażeniem czy po ?! bo jakby nie patrzeć 50g to jest trochę.

Wysiłek czyni cuda...!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 4383 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43252
przed obróbką

pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
jak wszytsko

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
Po obróbce termicznej odchodzi głównie wilgoć. Jednak nie przejmowałbym się tym aż tak, gdyż wszelkie tabele podają wartości dla filetu z kurczaka przed obróbką. Może się mylę?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DIETA I SUPLE

Następny temat

Dieta do oceny:)

WHEY premium