SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

ważenie podudzia

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 663

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 288 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 41289
Jak ważymy z kością czy bez?Wiadomo że ważymy przed obróbką , są zapisy na nutritiodata ze skórą i bez, ale nie wiem czy kość wy*ebać przed ważeniem czy po upieczeniu i obgryzieniu :D

Sprawdź ile masz % tłuszczu?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7908 Napisanych postów 107953 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1284421
jak masz podane udko to razem z kością, masz też w tabelach, mięso z ud kurczaka to już jest bez kości, kość aż tyle chyba nie waży by były jakieś spore przekłamania
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 288 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 41289
aha dzięki , to zważę przed pieczeniem wszystko a po op******eniu zważę kości i hoooj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1993 Napisanych postów 4386 Wiek 38 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 207007
Ja od zawsze ważę w całości a po zjedzeniu odliczam kości , skóry i chrząstki - nie wiem czy dobra metoda , ale nie jem tego codziennie więc jakaś granica błedu nie spowoduje dużego zamieszania .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 288 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 41289
No właśnie to napisałem ,że tak zrobię, tylko nie wiedziałem jak to jest ujęte w tabelach żywieniowych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 0
a ja po prostu kupuję 7-8 kg udek i obieram sobie raz w tygodniu. Zajmuje mi to około godziny, ale na początku można się nieźle zirytować :) Z każdym kolejnym obieraniem idzie coraz sprawniej :) Potem dziele to na porcje i zamrażam i mam miecho na cały tydzień.A przyjhmuje takie wartości
Mięso z uda kurczaka

100g

161,0kcal 18,3B 0,0W 9,8T


Zmieniony przez - AlfikMelmak w dniu 2018-07-13 10:59:03
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta LOW CARB na redukcji do oceny