...
Napisał(a)
Witam. Mam pytanko, chcem zrobić cykl z metki. Wszystko już wiem oprócz jednego, w jakich porach dnia mam ją brać. Jak możecie to napiszcie dla 2 i 3 tabsów. Nie wiem właśnie czy mam brać 1 tabletke przed treningiem i druga po czy jakos inaczej. Bądzcie tak uprzejmi i odpowiedźcie mi. Z góry dziekuje. A i jeszce jedno Sylimarol mam brać razem z metą czy odpiwednio przed??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja biore tak co do 2 tabletek to jedno po śniadaniu druga po siłowni,ale mozesz tez wziąć przed siłką jak wolisz. A co do 3 tabletek to jedna po śniadaniu jedna po obiedzie i jedna po siłowni 

...
Napisał(a)
po posiłku najlepiej,10 mg to za malo,minium to te 15-20mg/3-4 tabletki/
do kazdej tabletki metki,tabletka sylimarolu,po cyklu hepatil
do kazdej tabletki metki,tabletka sylimarolu,po cyklu hepatil
...
Napisał(a)
co 3-4h jedna
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Przed treningiem trzeba by działała antykatabolicznie podczas , dobra pora to tez po treningu wiekszy anabolizm , warto tez łykac rano na zbicie kortyzolu 

...
Napisał(a)
a o ile pamietam uriel w jakims poscie pisal o braniu 10mg na czczo po to aby nie blokowac przysadki mozgowej
oczywisci to tyczy sie tylko dawek 10mg dziennie
oczywisci to tyczy sie tylko dawek 10mg dziennie
alter ego...
...
Napisał(a)
nie na czczo tylko po sniadaniu i nie tylko 10mg ale NA RAZ do 100mg wg Billa Robertsa.
1
Knowledge is a steering-wheel
Stubbornness is a fuel
6I9
...
Napisał(a)
Weź pod uwagę jaka to metka : Methanabol 10 mg tabs British Dragon Tajlandia , czy np. Methandrostenolon 5 mg/tabs Akrihin Rosja, Methandienone 5 mg/tabs Rosja , Naposim 5 mg/tabs Rumunia, Terapia ,Anabol 5 mg/tabs British dispensary Tajlandia , Anabol 5 mg/tabs British Pharmaceuiticals Tajlandia , lub też Polska . Ten pierwszy ma 10mg/tabsa.
Polecane artykuły