ile kosztuje taki zabieg usuniecia gruczołu? bo sie zastanawiam czy sobie nie usunac
...
Napisał(a)
witam
ile kosztuje taki zabieg usuniecia gruczołu? bo sie zastanawiam czy sobie nie usunac
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jak sobie sam usuniecz to i sam cene sobie wystawicz
a jak masz gino i będziesz miał skierowanie to może polecieć to na refundacjii
a jak masz gino i będziesz miał skierowanie to może polecieć to na refundacjii
...
Napisał(a)
kiedys o to wyslalem maila do kliniki, nie pamietam ale wycenili ok 6do8k za zabieg
...
Napisał(a)
Tak moze kosztowac, tez cos mi sie kojarzylo w granicy 5-6k.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
czyli napisali mi za duzo widocznie, o ile pamietam jest zapewniony pobyt w tej klinice po zabiegu i obserwacja przez 5 dni cos takiego
...
Napisał(a)
podobno jakis Rylski tanio robi, z tego co widzialem na forum
ceny 1-3,5k
Zmieniony przez - Aleksy1111 w dniu 2012-04-27 13:43:10
ceny 1-3,5k
Zmieniony przez - Aleksy1111 w dniu 2012-04-27 13:43:10
...
Napisał(a)
Nie usuwa sie gruczołu sutkowego, miałbyś pajedę na cała klate, trzeba prawie cały płat skóry sciągnąć z klatki, coś wam się pojęcia pomyliły, po drugie nikt Ci nie usunie zdrowego gruczołu, jak juz to możesz sobie ginekomastie wychlastać, ja płaciłem pare lat temu po 800zł za stronę, 1,5h i do domu, ale trzeba co drugi dzień zmieniać opatrunki u lekarza.
...
Napisał(a)
dariusz - usuna, nawet jak nie masz gino, pytalem i w prywatnej klinice nie ma problemu, klijent nasz pan
Polecane artykuły