Interesuja mnnie tylko sposob zeby sie poszerzyc :D
...
Napisał(a)
Moze ma ktos jakies pomysly na programy treningowe zeby jak najbardziej poszerzyc plecy na szerokosc.Dodam ze moge podporzadkowac caly program treningowy dla tego jednego celu ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Najlepiej zobacz sobie na ten link: http://www.kulturystyka.pl/artykul46/ tam Mawaschi wszystkie problemy rozwiaze....
powodzenia.... aha a jakby ci bylo malo to zrob sobie moj trening :
Martwy ciąg 4x 12,6,8,10
Wioslowanie sztanga z opadu 4x 12,6,8,10
Wioslowanie polsztanga 4x 12,6,8,10
Wioslowanie sztangielka 2x 15-12
Odrazu mówie ze ten trening jest wymagajacy i stosuj go co drugi trening plecow a zobaczysz jak najszerszy urosnie
powodzenia

Martwy ciąg 4x 12,6,8,10
Wioslowanie sztanga z opadu 4x 12,6,8,10
Wioslowanie polsztanga 4x 12,6,8,10
Wioslowanie sztangielka 2x 15-12
Odrazu mówie ze ten trening jest wymagajacy i stosuj go co drugi trening plecow a zobaczysz jak najszerszy urosnie

Japapa...
...
Napisał(a)
nie wiem jak tam stoisz z sila, ale super cwiczenie to podciaganie na drazku, do klatku lub do karku
".. now we got R&B cats steeling classic rap tracks.." : Cunninlynguists
...
Napisał(a)
Ogolne cwiczenia miesni plecow na pewno pomoga. Miesiec czworoboczny rozwijaj. bedzie dobrze
tylko cwicz plecka
niech masa bedziez t oba

Life could be so much easier, if we just could look at the source code
...
Napisał(a)
no cwiczen moze nie wymieniajmy wybierz te najwygodniejsze dla ciebe i te do ktorych masz sprzet http://kulturystyka.pl/atlas by michalil ofcourse, nio i najszerszy grzbietu tak tajk... ale cwicz wszystko, cale cialo i po prostu nei zapominaj o pleckach i na pewno bedziesz szerszy. do tego jakas dietka i bedzie na prawde ok
...
Napisał(a)
co sie dzieje panowie... wszycy nowe fotyw avantarku....
teraz czas na takie slawy tego dzialu jak maswashi i michail czas na zmiany !!!! 

...
Napisał(a)
ty no stary, zakladam ze chcialem pewnie trening rozpisany typu, (to tylko przyklad) cwiczenie xxx: 12/10/10/8
cwiczenie xx1: 12/10/8
cwiczenie xx2: 12/10/10 itd.
wiesz chodzi o to ze, kazde reaguje inaczej, ja juz sie przejechalem na takim czyms, ktos pisze trening a ty jak sam mowisz jestes wstanie poswiecic temu "all time", zeby komus rozpisac trening trzeba tego kogos dobrze znac, chodzi o to ze niktorzy moga np. podniesc 10 razy 80% swojego maxa w krotka przerwa a inni juz moga nie dac rady.Tutaj ludzie moga ci tylko powiedziec jakie cwiczenia sa dobre, chociaz to co dobre np. dla "funka" niekoniecznie na ciebie bedzie tak dzialac, poprostu testuj i sprawdzaj co na ciebie dobrze dziala, przy jakim cwiczeniu najlepiej czujesz miesien.Pryznajmniej to moje ydanie
cwiczenie xx1: 12/10/8
cwiczenie xx2: 12/10/10 itd.
wiesz chodzi o to ze, kazde reaguje inaczej, ja juz sie przejechalem na takim czyms, ktos pisze trening a ty jak sam mowisz jestes wstanie poswiecic temu "all time", zeby komus rozpisac trening trzeba tego kogos dobrze znac, chodzi o to ze niktorzy moga np. podniesc 10 razy 80% swojego maxa w krotka przerwa a inni juz moga nie dac rady.Tutaj ludzie moga ci tylko powiedziec jakie cwiczenia sa dobre, chociaz to co dobre np. dla "funka" niekoniecznie na ciebie bedzie tak dzialac, poprostu testuj i sprawdzaj co na ciebie dobrze dziala, przy jakim cwiczeniu najlepiej czujesz miesien.Pryznajmniej to moje ydanie
".. now we got R&B cats steeling classic rap tracks.." : Cunninlynguists
...
Napisał(a)
Na najszerszy grzbietu najlepsze jest oczywiscie podciaganie na drazku. Proponuje na poczatek treningu plecow dac dwa cwiczenia na drazku:
- podciaganie na drazku szerokim uchwytem (nadchwyt) przez glowe (az do klatki piersiowej) 4 serie MAX
- to samo tyle, ze za glowe (do karku) podobnie 4 serie MAX
Co do kolejnego cwiczenia (jeszcze jedno wystarczy) to polecam wioslowanie sztanga w opadzie tulowia seriami 12/10/8/8. Bardzo dobry trening plecow, polecam.
- podciaganie na drazku szerokim uchwytem (nadchwyt) przez glowe (az do klatki piersiowej) 4 serie MAX
- to samo tyle, ze za glowe (do karku) podobnie 4 serie MAX
Co do kolejnego cwiczenia (jeszcze jedno wystarczy) to polecam wioslowanie sztanga w opadzie tulowia seriami 12/10/8/8. Bardzo dobry trening plecow, polecam.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
jsli podales caly trening pleców - to zapomniałes o pewnej grupie.
no dam ci sie poprawic i nie będę pisał - popraw i bedzie sog
Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-06-30 22:50:11

Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-06-30 22:50:11
...
Napisał(a)
O PROSTOWNIKACH,
JA BYM DAŁ WZNOSY TUŁOWIA LUB SKŁONY DZIEŃ DOBRY 3*10
Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-30 22:52:03
JA BYM DAŁ WZNOSY TUŁOWIA LUB SKŁONY DZIEŃ DOBRY 3*10
Zmieniony przez - Onkelfaka w dniu 2004-06-30 22:52:03
pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
Polecane artykuły