polecam znakomitą zabawę. po rozwiązaniu testu otrzymuje się nazwisko zawodnika MMA, doi którego jestesmy najbardziej podobni. Mi wyszedł...
...
Napisał(a)
http://www.okcupid.com/tests/take?testid=16398762694920282468
polecam znakomitą zabawę. po rozwiązaniu testu otrzymuje się nazwisko zawodnika MMA, doi którego jestesmy najbardziej podobni. Mi wyszedł...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
A mi wyszedł Ryszard m****.
You scored 100% Sprawl n Brawl, 100% Lock n Choke, 100% Ground n Pound, and 100% Lay n Pray!

You scored 100% Sprawl n Brawl, 100% Lock n Choke, 100% Ground n Pound, and 100% Lay n Pray!

...
Napisał(a)
Tank.....
poważnie to : Takanori Gomi
poważnie to : Takanori Gomi
Na początku treningów... zrób sobie badanie krwi i kału.. wtedy przekonasz sie czy trening masz we krwi czy w dupie...
_# SFD F!GHT CLUB #_
...
Napisał(a)
Shogun
.
Mauricio Shogun
You scored 58% Sprawl n Brawl, 32% Lock n Choke, 54% Ground n Pound, and 16% Lay n Pray!
Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2005-12-30 23:34:44

Mauricio Shogun
You scored 58% Sprawl n Brawl, 32% Lock n Choke, 54% Ground n Pound, and 16% Lay n Pray!
Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2005-12-30 23:34:44
...
Napisał(a)
najslabsze psy najglosniej szczekaja
...
Napisał(a)
Ricardo Arona mi wyszedł
You scored 24% Sprawl n Brawl, 57% Lock n Choke, 70% Ground n Pound, and 29% Lay n Pray!
You scored 24% Sprawl n Brawl, 57% Lock n Choke, 70% Ground n Pound, and 29% Lay n Pray!
SW to w 1% umiejętności, a w 99% ciężka praca.
...
Napisał(a)
Mirko Filipovic
You scored 68% Sprawl n Brawl, 32% Lock n Choke, 25% Ground n Pound, and 37% Lay n Pray!
Mój ulubieniec mi wyszedł.
You scored 68% Sprawl n Brawl, 32% Lock n Choke, 25% Ground n Pound, and 37% Lay n Pray!

Mój ulubieniec mi wyszedł.
...
Napisał(a)
Royce Gracie :) mi pasuje
Pozbądź się strachu i niepewności.
Pomyśl, że najwyżej możesz umrzeć...
Poprzedni temat
Bracia Nogueira we Francji!
Następny temat
Z kciukiem Fedora nie za dobrze?:-/
Polecane artykuły