SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

tarczyca? podaje wyniki prosze o interpretacje

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 614

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 3
Witam własnie odebralam wyniki, do lekarza ide dopiero w przyszłym tyg czy moze ktoś coś wstępnie o niech powiedzieć.
TSH 3 - 3,42 (n: 0,27 - 4,20)
FT3 - 2,96 (n: 2,57-4,43)
FT4 - 0,801 (n: 0,93-1,70)

Glukoza w surowicy - 3,88 mmol/l (n: 3,89-6.11)
Glukoza w surowicy - 70mg/dl ( n: 70-110)
Wynik glukozy po wypiciu redbula musiałam sie jakos obudzić.

Ob po 1H - 17 (n <12)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14749 Napisanych postów 124924 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1421976
No co ty idziesz na badania po redbulu?

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 19828 Napisanych postów 67555 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 561615
Widać, że nie miało to znaczenia

doping & zdrowie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy odzywki zle wplywaja na moje zdrowie? Zle wyniki badan krwi/watraby

Następny temat

Pomoc w interpretacji wyników badań

BF