absit
...
Napisał(a)
Witam, po niedlugiej przerwie, okolo miesiac, zaczalem znow intensywnie cwiczyc, powiem ze staz mam niekrotki i pojecie o diecie i trenigu rowniez, ale nie to mnie martwi, do rzeczy, dzis cwiczylem barki + bic, przyszedlem do domu. zjadlem ryz i cycka etc etc, odpoczalem, no i mamuska przyjechala z pracy i mowi ze mam dziwne gardlo, mianowicie tak jakby mi spuchlo i bardziej uwidocznila sie tetnica, dodam ze moja mama ma tarczyce, na stan zdrowia nigdy nie narzekalem, cwicze od 2lat regularnie i nigdy nie mialem z nia problemow, myslicie ze z czasem moze mi sie to rozwijac? ze to dziedziczne? CZY SILOWNIA MOZE WYMOC PRZYSPIESZENIE/ROSNIECIE/PUCHNIECIE czy nie wiem jak to jeszcze nazwac, tarczycy? wypowie sie ktos/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
po pierwsze to kazdy ma tarczyce
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
nie jestem lekarze, wiadomo o co chodzi bo to wynika z tekstu. moze rozjasnie Ci umysl, miala niedoczynnosc i 2 powazne operacje.
absit
...
Napisał(a)
tak sie sklada ze moja Mama tez ma niedoczynnosc tarczycy i do konca zycia musi zazywac "cytomel" , ja nie mam dziedzicznych problemow z tym zwiazanych bo sie badalem (badanie krwi to wykazuje),proponuje tobie zrobic to samo, pzdr
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
no i piekne dzieki, robilem te badania ale jakis czas temu wiec ponowie je, sog , pozdro.
absit
...
Napisał(a)
ewentualnie jeszcze usg tarczycy by sie przydalo procz samych badan krwi
http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
Polecane artykuły