STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
wbijesz, to sie dowiesz.
...
Napisał(a)
wbijam wlasnie lekkie dzialanie czuc ale to dop 3 tydzien zobaczymy za tydzien ...w razie co prop na strazy stoi...
...
Napisał(a)
no właśnie doggy jakbys mogl to opisz swój cykl i wypowiedz sie czy prolo jest jak należy
...
Napisał(a)
no tak ogolnie napisze troche
1-8 enanthat 200mg e3d
8-11 propionat 100mg e2d
4-11 winstrol 50mg e2d
narazie jestem w 2 tyg pozdro jak by ktos widzial to inaczej lepiej to walic jakie propozycje :P jestem ocz. otwarty i skorzystam z pomocy
1-8 enanthat 200mg e3d
8-11 propionat 100mg e2d
4-11 winstrol 50mg e2d
narazie jestem w 2 tyg pozdro jak by ktos widzial to inaczej lepiej to walic jakie propozycje :P jestem ocz. otwarty i skorzystam z pomocy
...
Napisał(a)
doggy wklej jakas fotke swojego sprzetu,ja jutro wkleje swoj i zobaczymy co z tego bedzie
...
Napisał(a)

hej wszystko jak na foto tylko tescia prolke musze fokupic .. wino desma i jeden flakon axio prop farmak (moim zdaniem najlepszy ) i prolka oglnie chodzi mi o sile i czyste miecho pozdro tak swoja droga jesli chodzi o wino axio(mialem planowo zaczac za 2 tyg ale nie chce mi sie czekac takze zawsze jest inaczej niz z poaczatku bylo zaplanaowane) to robilem 1 shota 2 dni temu i rabiac kolejny dzisiaj jak odciagalem tloczek to wylatywala z tego miejsca biala substancjaa jakby ten winstrol z przed 2 dni sie jeszcze nie rozeszedl to chyba nie swiadczy za dobrze o tym winstrolu bo przyznam proszek jakos dziwnie wyglada calkiem inaczej niz zambon czy tez desma ktos z czyms podobnym sie spotkal?????
Zmieniony przez - dooggy7 w dniu 2008-09-28 11:30:31
...
Napisał(a)
wino under= nigdy w zyciu. brat wbijał axio i jak sie przerzucil na 3 tabletki razaka poszedł grubo do przodu/
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
no to lipa ale coz wbije go do konca a wtedy desma poleci trudno jak ju jest to moze chociaz cosik zadziala
...
Napisał(a)
znajomy wbija prolke i wchodzi jak trzeba
Teraz wszedzie mozna dostac :)

Teraz wszedzie mozna dostac :)
Polecane artykuły