...
Napisał(a)
witam poszukuje dobrego sposobu na mase...otóz jestem dosc chudy waze 63 kg przy wzroscie 180cma do tego mam bardzo szybka przemiane materi ...kiedys cos tam cwiczyłem ale tak tylko czasami ale 65 kg wycisne....w klacie mam ok 90 cm a w bicepsie 29...mysle o zakupie jakies geinera na mase bo zalezy mi najbardziej na masie...prosze o pomoc....mam 19 lat.z góry dzieki za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
uloz diete na poczatek( https://www.sfd.pl/temat173140/ ) i mozesz kupic odp co Ci brakuje w diecie:
bialko-proteiny
ww-carbo
to i to-gainery,bulki
bialko-proteiny
ww-carbo
to i to-gainery,bulki
...
Napisał(a)
Cześc fakt chudy jesteś!! sam ważyłem przy wzroście 180 - 70kg a teraz waże82 bez łłuszczu. Więc tak popierwsze najważniejsze to co jjesz tak w skrucie to jak najwięcej wrtościowych węglowodanów - polecam ryż z torebki przynajmniej dwie torebki dziennie, dużo tuńczyka,kurczaka, =chudego kięsa to będzie białko. Z odżywek kup gainera takiego z większą zawartością węglowodanów dobty i tani jest Vitalmax gainer1. W dni treningowe bierz go 3razy dziennie(2razy po ok 60gram + po treningu 80), w nietreningowe 2ray dziennie po ok 60gram. I JEDZ ILE MOŻESZ!!! ale nie w fast fudzie he he
...
Napisał(a)
glupoty pieprzysz
olbicz zapotrzebowabnie, jak jedzieszna na mase +500 kalorii
uluz sobie jadlospis w oparciu o B,T,W z z twojego zapotrzebowania
olbicz zapotrzebowabnie, jak jedzieszna na mase +500 kalorii
uluz sobie jadlospis w oparciu o B,T,W z z twojego zapotrzebowania
...
Napisał(a)
Jak ułozyc sobie diete na mase znajdziesz w dziale odzywiane,jakes odzywki tego co ci bedzie w diecie brakowac,do tego trening na mase i jedziesz
...
Napisał(a)
Pierw czytaj w dzialach o odzywianiu co czym jest dopiero zadawaj pytanai nie na zielonym tylko w dziale odzywianie tma wszystko jest

Poprzedni temat
cos naprawde dobrego na mase/blagam!!
Następny temat
190 cm / 65 kg <----jak to zmienić?
Polecane artykuły