Nie ma nic leszego od boksu
...
Napisał(a)
może ktoś jest na tum forum tkto zechce być moim trenerem tylko że jestem z okolic leżajska jeśli wiecie c gdzie to jest!!! jak coś to piście
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
walniety sadysta ;).
w moim miescie sekcje tradycyjnego jiu-jitsu prowadzil jeden taki.
kompletnie nic nie potrafil. jak wpadali tam na treningi goscie z kyokushin, to nie mogli sie powstrzymac od smiechu patrzac na jego kopniecia. gdy wpadali tam judocy, to reakcje byly podobne na to jak pokazywal rzuty i parter.
gdy sie rozciagali - gosc sam rozszezal pozycje. na chama. ZADEN z trenujacych nie zrobil szpagatu, lacznie z instruktorem. ale za to wielu mialo duze problemy z chodzeniem ;)
I kiedy byliśmy dobrzy
po prostu zamknąłeś oczy
Więc kiedy jesteśmy źli
zamierzamy pokryć bliznami twój umysł
[Marilyn Manson]
w moim miescie sekcje tradycyjnego jiu-jitsu prowadzil jeden taki.
kompletnie nic nie potrafil. jak wpadali tam na treningi goscie z kyokushin, to nie mogli sie powstrzymac od smiechu patrzac na jego kopniecia. gdy wpadali tam judocy, to reakcje byly podobne na to jak pokazywal rzuty i parter.
gdy sie rozciagali - gosc sam rozszezal pozycje. na chama. ZADEN z trenujacych nie zrobil szpagatu, lacznie z instruktorem. ale za to wielu mialo duze problemy z chodzeniem ;)
I kiedy byliśmy dobrzy
po prostu zamknąłeś oczy
Więc kiedy jesteśmy źli
zamierzamy pokryć bliznami twój umysł
[Marilyn Manson]
...
Napisał(a)
za ile?
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
...
Napisał(a)
Proponuje 36-cio miesięczny kurs korespondencyjny o nazwie "ciosy z nikąd!". Zapewniamy opanowanie walki zarówno w stójce jak i w parterze. Satysfakcja gwarantowana lub zwrot monet (kurs kosztuje jedyne 350 rubli).
Dodadkową atrakcją jest niewątpliwie oszałamiająca zniżka dla metalowców wszelkiej maści, skórzane uniformy, łupież we włosach oraz cwiekowane pasy mile widziane. Przystąp do nas, program "ciosy z nikąd!" wyszkolił juz wielu komandosów i przyczajonych nindża. Pamietaj, to twoja szansa na lepsze życie.
"nie ma że boli"
Dodadkową atrakcją jest niewątpliwie oszałamiająca zniżka dla metalowców wszelkiej maści, skórzane uniformy, łupież we włosach oraz cwiekowane pasy mile widziane. Przystąp do nas, program "ciosy z nikąd!" wyszkolił juz wielu komandosów i przyczajonych nindża. Pamietaj, to twoja szansa na lepsze życie.
"nie ma że boli"
...
Napisał(a)
za ile to nie ważne a i jaj se nie robić!!
...
Napisał(a)
ja, ja proszę. Mogę to być ja? Nie, nie, to muszę być ja.... buehehe
MuayFan

MuayFan
Tę stronę powinienneś odwiedzać codziennie! http://www.pajacyk.pl/
...
Napisał(a)
Jerome: SOG przez duże "S"! buehehe. może sam sie zapiszę, ale szkoda że nie będę miał zniżki
Pawelek

Pawelek
Pawełek
...
Napisał(a)
ole trener ma być z tych okolic bo do gdańska jeżdził nie bede hehehe i i zkąd napiście!!1
...
Napisał(a)
to jka będzie dziś jestem na gg do ok 12 00 2218512
Polecane artykuły