SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

szukam trenera

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3629

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51313 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
może ktoś jest na tum forum tkto zechce być moim trenerem tylko że jestem z okolic leżajska jeśli wiecie c gdzie to jest!!! jak coś to piście

Nie ma nic leszego od boksu
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51313 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
walniety sadysta ;).

w moim miescie sekcje tradycyjnego jiu-jitsu prowadzil jeden taki.
kompletnie nic nie potrafil. jak wpadali tam na treningi goscie z kyokushin, to nie mogli sie powstrzymac od smiechu patrzac na jego kopniecia. gdy wpadali tam judocy, to reakcje byly podobne na to jak pokazywal rzuty i parter.

gdy sie rozciagali - gosc sam rozszezal pozycje. na chama. ZADEN z trenujacych nie zrobil szpagatu, lacznie z instruktorem. ale za to wielu mialo duze problemy z chodzeniem ;)

I kiedy byliśmy dobrzy
po prostu zamknąłeś oczy
Więc kiedy jesteśmy źli
zamierzamy pokryć bliznami twój umysł
[Marilyn Manson]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 182 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4553
lol :D

Pawelek

Pawełek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Kask ZASŁUŻONY
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3395 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21099
za ile?

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Proponuje 36-cio miesięczny kurs korespondencyjny o nazwie "ciosy z nikąd!". Zapewniamy opanowanie walki zarówno w stójce jak i w parterze. Satysfakcja gwarantowana lub zwrot monet (kurs kosztuje jedyne 350 rubli).
Dodadkową atrakcją jest niewątpliwie oszałamiająca zniżka dla metalowców wszelkiej maści, skórzane uniformy, łupież we włosach oraz cwiekowane pasy mile widziane. Przystąp do nas, program "ciosy z nikąd!" wyszkolił juz wielu komandosów i przyczajonych nindża. Pamietaj, to twoja szansa na lepsze życie.

"nie ma że boli"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
za ile to nie ważne a i jaj se nie robić!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1074 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 19774
ja, ja proszę. Mogę to być ja? Nie, nie, to muszę być ja.... buehehe

MuayFan

Tę stronę powinienneś odwiedzać codziennie! http://www.pajacyk.pl/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 182 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4553
Jerome: SOG przez duże "S"! buehehe. może sam sie zapiszę, ale szkoda że nie będę miał zniżki

Pawelek

Pawełek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ole trener ma być z tych okolic bo do gdańska jeżdził nie bede hehehe i i zkąd napiście!!1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
to jka będzie dziś jestem na gg do ok 12 00 2218512

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ale jaja

nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
jakie jaja tu niewiem o co ci chodzi

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Polacy zaproszeni na pojedynek do Japonii

Następny temat

Pytanie o rękawice

WHEY premium