Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
602
Witam. przymierzam się do kupna suplementów na mój cykl, mieszkam w Londynie i troche zgupiałem bo tutaj są zupełnie inne firmy niż w Polsce. Czy ktoś może polecić której firmy warto kupić odżywki? AtlasAccuFitness API AST Axis Labs Barmon Biotest BSN Cytodyne D&E Dorian Yates Dymatize EAS Ergopharm Everlast Higher Power Fizogen FSI Gaspari iSatori Inner Armour Instone Labrada LA Muscle Legal Gear MAN Maximuscle MdoubleYou MET-Rx Millennium Sport MRM Muscletech MMUSA Next Nutrex Nutrabolics Nutramerica NutraSport NutriSport NVE Omron Optimum Physique Powernutra Primaforce Prolab Reflex SAN SciFit SK Sports Syntrax Twinlab Ultimate Nutrition USN Universal VPX Xyience
coś z tych firm...
a drugie pytanie (jestem początkujący) - czy na mój drugi cykl można stosować taki zestaw : glutamina,kreatyna,Universal Shock Therapy,dekstroza,gainer,witamina b12. coś dodać?
trzecie pytanie : co jest lepsze - Unicersal Shock Theraphy czy DYMATIZE XPAND ?? prosiłbym o odpowiedź, z góry bardzo dziękuje.
: : : : : : : : : :
: : WEST HAM UNITED : :
: : : : : : : : : :
Szacuny
0
Napisanych postów
176
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2536
hm wiekszosc produktow i tak jest z usa sprowadzana nie mam doswiadczenia w suplach ale z tego co slyszalem bsn, universal, san, muscletech, met-rx, dymatize, vpx, syntrax, nutrabolics, man to b dobre firmy i raczej gowna nie sprzedaja. Choc jak wiadomo nie wszystko jest idealne ;]