Szacuny
0
Napisanych postów
118
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1407
siema, mam 23 lata, ważę 90 kg, mam 181 cm wzrostu
w październiku zacząłem stosować się do diety redukcyjnej przez 2 mięchy, spadłem z 93 do 80 kg, mimo że zacząłem normalnie jeść to nie szedłem w górę a teraz znowu mi skoczyło, pieron wie czemu... nagle tak jakoś...
znowu mam zamiar stosować się do diety, tylko że zamierzam ją wyposażyć w suplementy jakieś...
myślałem o olimp therm line forte 120 kaps
a do tego o jakimś produkcie ktory zastąpi mi przynajmniej jeden posiłek w ciągu dnia... mianowicie coś typu jak koktajl nutrend formline bądź wpc protein plus
póki co jeśli chodzi o treningi to chcę sobie zafundować jedynie bieganie, powiedzmy 3x dziennie...
Szacuny
0
Napisanych postów
118
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1407
generalnie z początku jadłem tak jak sobie ułożyłem do swojej masy ciała i jak podpowiadali mi tu kiedyś inni... ale okazało się za dużo tego jedzenia, na wymioty mnie ciągnęło, więc obniżyłem... obiady np 100g ryżu , 200 g piersi, ogórki, pomidor, no więc obciąłem to do 50 g ryżu i 130g piersi no i warzywka jadłem oczywiście do takiego zestawu.
kolacja ryba z serem twarogowym, sniadanie placki owsiane, na uczelni kanapki z jajkiem, trochę miesem i warzywami, czasami jak juz totalnie nie zdazylem sobie czegos zrobic to maslanka i owoce
generalnie zła dieta nie była, ale fakt jest faktem że mało tych kalorii jadłem bo okolo 1600, ale podkreślam, że więcej nie dało rady zjeść... bo prawie rzygałem... jadłem tak żeby się najeść
no ale moje pytanie jest o suple... czy te co wymieniłem są ok? czy może ktoś by coś zmienił ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17408
Napisanych postów
130902
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1454757
Jak chcesz już jakiegoś szejka korzystniej cenowo wypadnie WPC. Jak chcesz coś z olimpa to Thermo Stim wypada lepiej chyba, możesz dorzucić tez gold omega 3.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
118
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1407
sęk w tym że ja od grudnia jadłem poza normę a nie tyłem nic :P i to mnie dziwi... że mimo że jadłem dużo dużo to nie szedłem w górę... czyżbym aż tak sobie metabolizm podwyższył ? dziwne... no ale teraz już trzeba zacząć dietkę na nowo, tylko powiedzcie mi czy te suple które napisałem są dobre... wydaje mi się że są dobre, ale czy na pewno ?
therm stim czy lepszy... hmmm... on jest bardziej na odsłonę mięśni chyba, a ja chcę się skupić tylko na redukcji póki co
Zmieniony przez - adas1200 w dniu 2011-05-22 19:13:56
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17408
Napisanych postów
130902
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1454757
WPC to jest że tak napisze jak jedzenie, można porównać to do kurczaka, czyli jak będziesz jadł kurczaka to spowodujesz rozrost masy jak to ująłeś wyżej. Tak to nie działa, jest nadwyżka kaloryczna rośniemy jest deficyt malejemy oczywiście z wagi. Nie ma czegoś takiego jak spalacze na odsłonięcie mięsni a pozbycie się tłuszczu. Jak zredukujesz tłuszcz mięsnie się muszą pokazać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
118
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1407
hmmmm no ok ;) w takim razie powiedzcie jeszcze jakie to wpc wziąć ? której firmy ?
coś jeszcze muszę sobie dokupić do takiego posiłku wpc ? czy samo wpc wystarczy jako jeden posiłek ? ponownie podkreślę że moim celem jest redukcja tkanki tłuszczowej...
i powiedzcie jeszcze ile czasu brać ten thermo stim, czyli czy wystarczy mi 120 tabletek, czy może kupic więcej ?
a jeśli chodzi o omega-3 , to może być OLIMP
OMEGA 3 GOLD ? kosztuje niecałe 20 zł, mało dość... i kiedy to łykać ? na kolację z makrelą i serkiem twarogowym by było ?
każda wskazówka będzie dla mnie korzystna, z góry dzięki ;)
Zmieniony przez - adas1200 w dniu 2011-05-22 21:47:09