...
Napisał(a)
Może tu ktoś sie zainteresuje
(w co wątpie ale można spróbować)akwarium 126l nówka w sumie ;] fotki moge wysłas na mejla (data sie sama taka zrobiła jakby co a zdjęcia sa nowe) filtr grzałka z termostatem (wszystko dobrej firmy i nowe)kamyki termometr masa zajefajnych piaskowców jak cos to pytać;]

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie bede zasmiecal drugim tematem rowniez mam akwarium 105l swietlowka, filtr kamienie piaskowce itp. cena do negocjacji. chetni prosze pisac.
ps. SORKI ZE SIE Wp*****LAM
ps. SORKI ZE SIE Wp*****LAM

####pomogłem? kliknij www.pajacyk.pl ####
...
Napisał(a)
dajcie znać jak doszlo bym tu wkleił ale nie mam pokompresowanych
P.S. Pepo weź luknij do alternatywnej drogi
Zmieniony przez - tofik777 w dniu 2006-05-16 22:29:02
P.S. Pepo weź luknij do alternatywnej drogi

Zmieniony przez - tofik777 w dniu 2006-05-16 22:29:02
...
Napisał(a)
doszło chłopaki? bo czasami jakieś problemy są... .ej no kupicie to mnie wesprzecie i może urosne troche;] bo chce jakieś gainerki i białko kupic chłopaki dawać dawac;]
...
Napisał(a)
ja mam szybe połozoną;] i lampke z jarzeniówki zrobiona i nie narzekam. może gdzieś byś wykosił jakąś pokrywe..
...
Napisał(a)
pokrywa z plastiku z oświtleniem bedzie kosztowała teraz więcej niż samo akwa. Wystaw na allegro lub na forum akwarystycznym może ktoś się skusi bo masz już wypas i dla początkującego to super zestawik.. może ktoś sobie dorobi pokrywę ze sklejki.. szukam akwa ale jestem za leniwy na dorabianie..
sprzedasz napewno bo fajne.
sprzedasz napewno bo fajne.
kenedy
Polecane artykuły