Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4
Witam. Od pewnego czasu zauważyłem, że jestem wyraźnie gorszy pod względem sprawnośći fizyznej na WF od rówieśników. Słabo gram w piłkę nożną, słabo w siatkówkę, słabo biegam na krótkie dystanse (na dłóższe trochę mi idzie lepiej).
W lecie prawie codziennie jeździłem na rowerze (przejechałem 1000 KM, coddziennie grałem w piłkę nożną (wychodzę na dwór, kiedy jest ciepło, nie tylko na wakacjah. Ale niestety, bez rezultatów....
Może takie słabe wyniki wytłumacza moja choroba? Skolioza lewostronna 10 stopni, z rotacją kręgów?
Wzrost: 176cm
waga - nie wiem :D
Szacuny
13
Napisanych postów
317
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1000
Widocznie za mało ćwiczysz dlatego jestes jak mówisz "gorszy" jesli chodzi o gre w piłke nożna na której sie bardzo znam i zeby byc dobrym zawodnikiem do tego rozwijają inne sporty i ćwiczenia takie jak Siłownia wiadomo zwiększa siłe, Pływanie i biegi dlugodystansowe kondycje i duzo innych. Piszesz ze słabo biegasz na krótkie dystanse wyjdz gdy jest własnie zimno i brzydko na polu i trenuj 100 metrów sprintu chodzi o samo zawźięcie ze tak powiem do treningu i wtedy bedą tez efekty znajdz cos w czym jestes naprawde dobry. Chorobą sie niezasłaniaj bo w tym wypadku niewpływa na to.
Zmieniony przez - ronaldo08 w dniu 2009-02-19 19:37:56
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4
Postaram się wziąć za siebie ;)
W domu mam taką jakby gumę do rozciągania (obiema rękoma łapię za jej końce i rozszerzam ręce - wiecie o co chodzi pewnie ;)), wczoraj po dłuższym okresie przerwy z tym przyrządem postanowiłem zacząć od nowa. Wczoraj tylko na 4 częściach tej gumy umiałem ją rozciągnąć, dzisiaj już na 5 ;)
Ale rozumiem, że z moim zwyrodnieniem mogę sobie spokojnie, codziennie, rekreacyjnie jeździć na rowerze?