Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
30
hmm.mam roblem z nadwaga i to dosyć sporą. :( i jednoczesnie cwicze karate ale malo razy w tygodniu. jakie cwiczenia mógł bym robic zeby w dośc krótkim czasie żucic troche ciałka? xD i przyokazi sie dobze rozciagnąc xd ;]
plzz napiszcie chociaz w przylizeniu jakiecwiczenia ile itd. nieumiem wyliczac co ile i jak z masy i wzrotsu xD.
moje dane 14 lat 80 kg 170 cm xD
czekam na odp :)
pozdro ;]
Szacuny
4
Napisanych postów
838
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4042
Nie uważam tego za zły pomysł. Jak już napisałem mam dość dużo fatu, a po 6 dniu już widze efekty/na max spięciu zarysowują się delikatnie mięśni, czego przedtem nie było. Nie mniej jednak nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać, bo możliwe, że to tak działa tylko w moim przypadku. Mi pozostaje jedynie zachęcić do tych ćwiczeń, ale to nie ja jestem tu przecież znawcą ^^
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
30
taa tylko widzisz ditea xd jaka? stary ja na dietach sie nieznam czytalem plan jak zrobic swój plan treningowy ale jednak mi cos niewychodzi xD co to jest karnityna trecka ? a areoby ze niby co ja mam robić?? xd ale wlasnie [rzy okazji chcialem se ukształtowac ciałko xD ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1089
poczytaj troche w dziale dla początkujących...
jak chcesz mógłbym Ci podrzucić trening jaki ja stosowałem na redukcje. Moim zdaniem był dobry, ale zawsze będzie można go poprawić.