...
Napisał(a)
witam.Na początku chciałbym się przywitać jestem nowy. więc tak chciałbym spalić trochę tkanki tłuszczowej z brzucha kiedyś byłem trochę grubszy teraz mam prawie 16 lat i już z tego wyrosłem lecz zostało trochę sadełka i chciałbym je spalić do wakacji oraz by mięśnie brzucha były widoczne teraz je widać tylko ten tłuszczyk je przykrywa nie jest go dużo ale jest gdy dotykam brzuch przy napiętych mięśniach bardzo dobrze czuć mięśnie. od nie dawna trenuje aerodynamiczną 6 weidera czy to dobre? polećcie mi coś jakieś ćwiczenia które można robić w domowym zaciszu od razu mówię że dieta raczej odpada bo nie mam za dużo kasy proszę o godne i sensowne odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
a6w raczej slabe cwiczenie na spalenie tluszczu ale mozesz je robic a dodatkowo bieganie lub szybkie spacery, rowerek oraz cala inna masa cwiczen
przeczytaj sobie temat; 10 wskazowek zywieniowych i przynajmiej tym sie kieroj jak niemozesz sobie pozwolic na diete
przeczytaj sobie temat; 10 wskazowek zywieniowych i przynajmiej tym sie kieroj jak niemozesz sobie pozwolic na diete
Poprzedni temat
Conajmniej 50 kg redukcji, rozpaczliwa prośba o pomoc.
Następny temat
Dieta na masę do oceny
Polecane artykuły