...
Napisał(a)
w ciągu 3 dni schudłem 2 kg ,a ja chudnąc narazie nie chce ,diete mam cały czas tą samą /na masę /,jestem pewny ze to wynik wyzszej temperatury otoczenia i tracę wode z organizmu ,na silowni i wogole strasznie sie pocę ,oczywiscie wypijam duze ilosci wody dziennie ,czy mozna jakos zapobiec spadkom masy spowodowanych utratą wody z organizmu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
w mojej diecie głownym żródlem potasu są płatki owsiane,banany,koncentrat pomidorowy i piers z kurczaka która smaże na patelni.Natomiast sodu spozywam w produktach ok 0,8gr +lekko sole wode w ktorej gotuje makaron i ryż , nie wiem tylko ile sodu z solonej wody mogą pobrac te produkty w trakcie gotowania..?
...
Napisał(a)
pij duzo wody... i tyle jak sie troche wypocisz nie stracisz masy... tylko wlasnie wode! a w ciagu dnia waga moze sie zmieniac przez bilans wodny nawet 3kg...
...
Napisał(a)
tylko woda jak mi spada to wymiary tez polecą w dól :( ,
szkoda ze tłuszcz nie spada sam na lato przy wyzszej temperaturze
szkoda ze tłuszcz nie spada sam na lato przy wyzszej temperaturze

...
Napisał(a)
Kurde ja też z ciekawości aż weszłem na wage a tu 75 kg a ze 2 dni temu było 77 

Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę.
...
Napisał(a)
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
a mam jeszcze pytanie odnosnie spozycia sodu ,czy musze np dosypywac troche soli do wody ktorą pije czy nie jest to konieczne ?? bo teraz ogromnie sie poce i nie chce miec niedoboru sodu
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2005-05-03 12:08:42
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2005-05-03 12:08:42
...
Napisał(a)
Nie musisz,niedobór sodu w organizmie stwierdza się rzadko, ponieważ sod występuje w większości produktów i potrawwedliny ,sery,pieczyworyby,warzywa).
Zestaw witamin i mineralow zalatwia sprawe,uzupelnia takze inne witaminy i mineraly...
Zmieniony przez - protein w dniu 2005-05-03 12:31:01
Zestaw witamin i mineralow zalatwia sprawe,uzupelnia takze inne witaminy i mineraly...
Zmieniony przez - protein w dniu 2005-05-03 12:31:01
"Marzy mi się czarny Lincoln, lecz jak go wyrwać wilkom
Rozumiem więc czemu czasem chłopaki biorą WINSTROL"
...
Napisał(a)
zawsze można krete i glute
wody troche zostanie
wody troche zostanie

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
dziekuje wszystkim za rady .
kurde teraz to ja mam problem wyjsc wogole z domu ,przejde sie kawalek i mam sucho w ustach ,chyba bede ze soba zabierał butle z piciem :)
kurde teraz to ja mam problem wyjsc wogole z domu ,przejde sie kawalek i mam sucho w ustach ,chyba bede ze soba zabierał butle z piciem :)
...
Napisał(a)
prawda jest taka, ze im wiecej wody pijesz tym bardziej sie odwadniasz, bo wlasnie wyplukujesz sód, ktory jest odpowiedzialny za zatrzymanie wody w organizmie. dlatego warto czasami spozyc troche soli
ile i kiedy to juz sam wyczujesz

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Polecane artykuły