Szacuny
10
Napisanych postów
1289
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10818
jak w pytaniu , trzymam juz diete od 3 lat i mam kryzys z jedzeniem takiego zarcia , chcial bym zaczac jesc smaczniej , smazyc mieso ziemniaki w piekarniku , co bedzie kepsze do smazenia olej z orzechow wloskich czy laskowych , podobno te oleje nawet po smazeniu nie traca swoich dobrych wlasciwosci
Szacuny
3035
Napisanych postów
51765
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349847
kupujesz pomidory, cebulę, pieczarki, paprykę i co tam jeszcze lubisz, obierasz pomidory ze skórki, kroisz czy miksujesz na papkę gotujesz, do tego reszta pokrojonych składników, dajesz do tego przyprawy, zioła i masz super sos.
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-01-05 23:26:18
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
430
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
do smażenia dobry bedzie teflone nie przywiejaący , Pam, smalec to polecam
nie polecam smażyć na oleju z włoskich, bardziej by sie nadawał już olej z laskowych ale także szkoda marnować jego właściwości. Jak pisałem wyżej ew do krótkiego smażenia na małym ogniu oliwa z oliwek
Szacuny
10
Napisanych postów
1289
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10818
mam rozumiec ze smalec jest dobry do smazenia ? co z olejem z orzechow ziemnych ? krotko sie raczej nie da smazyc , wiec oliwa odpada , z tego co slyczalem oliwa z iliwek nie nadaje sie wcale , bo podgrzana do wysokich temp jest toksyczna i strasznie nie zdrowa
Szacuny
10
Napisanych postów
1289
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10818
nie no na smalcu nie bede smazc , moze i podczas mazenia mniej ulega obrobce cieplnej , ale przeciez to sam holesterol i nie ma nic wartosciowego w sobie