...
Napisał(a)
Siemka. Jak w temacie, każdy z nas ma jakąś dietkę i musi często jeść konkretne produkty typu: ser biały, kurczak, indyk, rybki, jajka, owsianka.. i wiele innych. Wiadomo to jest dobre jedzonko :D ale.. Po miesiącu czy dwóch zaczyna się robić mdłe i posiłki stają się męczące. Założyłem ten temat żebyśmy mogli dzielić naszymi sposobami na przygotowanie pewnych rzeczy aby nam wszystkim jadło się smaczniej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
SkerxTo może podziel się swoją wiedzą i napisz coś od siebie;>?No to urozmaicaj dietę.
Białko trzeba dostarczyć, ale ilośc produktów i sposobów ich obróbki jest taka, że bez znudzenia można się żywić.
No chyba, że ktoś przez 5 miesięcy je twaróg na kolacje z oliwą, a rano wpycha w siebie owsiankę non stop - to się nie dziwie, ja bym rzygał po 3 dniach.
...
Napisał(a)
Mój sposób na ser biały to: 250g chudego sera, 300 ml mleka, banan, cukier lub miód i wszystko razem zmiksować. Nie zatyka jak sam ser, jest smaczne i szybko wypija nawet jak zaczyna być mdłe po dłuższym czasie stosowania :)
...
Napisał(a)
ale mi nie chodzi o przepis na danie, tylko o sposoby na radzenie sobie z poprawą zjadliwości niektórych produktów ;)
...
Napisał(a)
Płatki owsiane zalać wodą i przykryć żeby nasiąkły, dać je do miksera wlać tam mleko dodać kakao, rodzynki, owoce suszone tez można i zmiksować polecam wygolę nie czuć płatków owsianych, tylko trzeba dobrze dobrać płatki/mleko żeby nie było za gęste, wiem że źle robiłem i może to śmieszne ale twaróg z kiełbasa bardzo fajnie wchodzi ];D
Zmieniony przez - ziomeek9319 w dniu 2013-02-20 18:55:01
Zmieniony przez - ziomeek9319 w dniu 2013-02-20 18:55:01
...
Napisał(a)
Ja np. do twarogu, płatków itp. dodaje czasem dżem . Sam twaróg czasem wrzucam do miski, dolewam mleka, dosypuje trochę cukru i mam taki gziczek
. Ostatnio jak nie mogłem wchłonąć ryżu to dałem ketchup i poszło ... Lubie też utrzeć na tarce marchew z jabłkiem dodać np. otręby + białko i mam zarąbisty ostatni posiłek .

...
Napisał(a)
Jak nie masz redukcji to do twarogu możesz dać mleko + 2/3 łyżki dżemu i zmiksować,. Bardzo smaczne;D
...
Napisał(a)
zmiksować polecam wygolę nie czuć płatków owsianych,
Ja nie rozumiem tylko idei jedzenia czegokolwiek, co komus nie smakuje.
Nie smakuje - to nie jedz, proste.
Ja nie rozumiem tylko idei jedzenia czegokolwiek, co komus nie smakuje.
Nie smakuje - to nie jedz, proste.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Ale trzeba jakoś dostarczyć białka. Tu nie chodzi o to, ze komuś cos nie smakuje ale o to ze się to komuś przejadło od ciągłego jedzenia
...
Napisał(a)
No to urozmaicaj dietę.
Białko trzeba dostarczyć, ale ilośc produktów i sposobów ich obróbki jest taka, że bez znudzenia można się żywić.
No chyba, że ktoś przez 5 miesięcy je twaróg na kolacje z oliwą, a rano wpycha w siebie owsiankę non stop - to się nie dziwie, ja bym rzygał po 3 dniach.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Polecane artykuły