Szacuny
33
Napisanych postów
2007
Wiek
38 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
74703
wlasnie mam taki problem, wsypuje do zimnego mleka dwie lyzki odzywki bialkowej i po wymieszaniu jest straaaaaasznie duzo grudek i nie wszystko sie rozpuscilo, pewnie wszyscy powiecie zeby poprostu uzyc miksera, ale macie moze inny pomysl???
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18809
Nicolai ... ale p.r.z.y.s.r.a.l.e.ś z tym zdjątkiem ... SOG 4 U ... ja tez uzywam przedpotopowego blendera jakiejs Polskiej firmy, ktora juz chyba dawno zbankrutowala ....
Doradca - Suplementacja
Zmieniony przez - Redrum w dniu 2002-09-09 21:01:11
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18809
Jak nie masz miksera badz jeszcze lepiej blendera ... to nie ma wyjscia i trzeba poprostu dluzej mieszac .. wiem wiem jest to troche upierdliwe .. mozesz tez sie zastanowic nad zakupem shakera - nawet nie wiem czy nie byloby to prostsze i mniej ucoiążliwe dla Ciebie ....
Szacuny
774
Napisanych postów
16448
Wiek
44 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
169363
Shaker, albo mikser - innego wyjścia nie widzę.
he, he - możesz sobie naprzykład shaker zastąpić słoikiem.
Mleczko+białeczko - zkręcamy, wstrząsamy pijemy ...
Nie próbowałem, ale myślę, że to good idea
Szacuny
26
Napisanych postów
3338
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15112
Ja też mieszam ręcznie, ale najpierw do szklanki wsypuję odżywkę, zaleweam do połowy mlekiem i daję ostro łyżką ( nic się nie rozlewa ), powstaje taka paćka, dolewam mleka do pełna i mieszam ( grudek nie ma prawie wcale ). Co nie zmienia faktu, że najlepszym rozwiązaniem jest mikser, lub shejker.
Szacuny
26
Napisanych postów
6905
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
80672
Robię tak jak Falcone. Na koniec mieszam powoli dużą łyżką "wychwytując" pozostałe grudki i rozgniatając je łychą o kubek. Po 10 min. mam gotowy napój prawie bez glutków.
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1330
Ja mieszam w zamknietym słoiku (biało + woda wypełniają 70% powierzchni słoika), po prostu trząse nim ile sił i jest zero grudek. Poza tym użyj mleka ciepłego, im cieplejsze tym łatwiej sie rozpuszcza - to podstawa. Byle nie za gorące! Do biała z ovopolu polecam dodawać łyżkę herbatki cytrynowej w granulkach JEST SUPER SMAK !!!