TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

seszonowcy historia jak chcesz to zajzyj

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9960

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 51906 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
jesli chcesz to czytaj ,jesli nie to nie

sezonowcy hardcorowcy

oto historia z mojego osiedla 4 typow zdecydowało sie na koksy
zaden z nich nie mial wczesniej do czynienia z silownia typowi blokersi
3 z nich zdecydowalo sie na omadren bojest tani i szybko po nim sie puchnie
typy

1 Krzysiek 18 lat 28 cm w lapie ,2 Omadren na stan dzisiejszy brak szczegolow
2.daniel A 17 lat 30 cm w lapie ,2 omadren + metanabol na stan dzisiejszy tylko 31 cm w lapie
3.daniel 2 lat 22 ,28 cm w lapie, 2 omadren na dzisiaj 28 w kablu ostatnio go zlapalismy z kuplami i mierzylismy miarka
4.kamil 18 lat 28 cm w lapie ,20 Testosteron + Metanabol na stan dzisiejszy 35cm ŁADNIE NABITY PRZY SWOIM WZROSCIE 165 CM

wszyscy 4 cwiczyli na silowni ktorom urzadzili sobie w piwnicy niestety po 3 tygodniach
musieli sie z niej wyprowadzic bo sasiedzi narzekali na to ze do poznych godzin odbywaly sie tam
libacjie alkoholwe spotykam ich po 4 tygodniach i pytam jak dziewczyny koksy dzialaja ???
odp :dzialaja
po 6 tygodniach wpada na profesionalna silownie jeden z nich kamil
podbijam do niego i pytam sie co z reszta jeszcze koksuja?

(patrze na niego wzrokiem od gory do dolu wyglad bez zmian
co sie okazalo byl na tyle madry ze narazie nic z tego co zakupil nie wkol w siebie bo nie wiedzial w jakich dwakach brac).

odp:
mowi tak koksuja i sie smieje od 3 tygodni zaden nie byl na silowni bo szkoda im hajsu na profesjonalna silownie
wola kupic sobie blanty i browar siekac bo mowia ze po browarku wiecej masy nabiora ostatnio nawet jak spotkali
kolege z klasy ktory mila ze soba 2 litry wódy nie mogli
powstrzymac cisnienia zeby sie nie napic ( Wiedzialem ze tak bedzie ) po chwili pytam wiedza wogole
jak brac ten omadren ?

kamil odp :

daniel A bierze mietka piramidalnie omkiem kuje sie raz w tygodniu gdy zamkneli im silownie cwiczyl w domu
trzymał sie twardo nie pil nie jaral wp*****lal tylko to co ma duzo bilka i wegli ale po 4 tyg nie dal rady i zaczol melanzowac
(a podobno juz ladnie zaczynal puchnac .) raz nawet jak wbijal igle w noge to tak za***al ze w******lil igle tuz kolo kosci
w udzie i przez 4 dni nie mogl chodzic :)

krzysiek cwiczyl zadko jak twierdzil nie mial czasu zbytnio na silownie, kul sie raz w tygodniu +1,5 kg w masie do przodu
jedynie na ryju spuchl .ostanio przyzanl sie kamilowi ze zaczely go swedziec suty podobno jego piersi zaczynaja
przybierac kobiecych ksztaltow ;)

drugi daniel zaczol nieco pozniej twierdzil ze jak reszty nie po***ie po omku to zacznie sie kuc byl tak scisnieniowany
jak zobaczyl ze daniela A tak ladnie roz***alo po 4 tyg ze postanowil pierwszego dnia w******lic w sibie 3 ampulki omka
zeby szybciej spuchnac ( a po 4 dniach na***ali sie z typem z klasy :) pil tylko w wode i zjadl cos sporadycznie bo u niego
w domu bieda az piszczy ledwie na koksy uzbieral gdy zlikwidowali silownie przestal cwiczyc ,
zaczol melanzowy tryb zycia razem z danielem A ma zamiar dokonca pociagnac
kuracje a potem sie odblokowac niestety ma tylko 1paczke clomidu i nawet nie wie jak to brac .reszta wogole nie wie oczyms takim jak
clomid lub hcg i mowia po co sie odblokowywac i smieja sie z nigo ze go typ w****a zrobil i sprzedal mu lek dla kobiet bo przeczytali ulotke
(zryte łuby)

i tak oto wygladaja hardcorowi sezonowcy co roku to mlodsi a pozniej sie dziwia ze w polsce taka mlodziez po***ana i agresywna :)

Z kamila jeszcze udalo sie uratowac spodobalo mu sie na profesjonalnej silowni razem z Makusem (studentem awf ) zywienie i te sprawy ulozyli diete
skrucilismy mu kuracje do 8 tygodni bo chcial to wysztko brac przez 12 tygodni
dawki zminimalizowalismy ze wzgledu na staz i jego wiek wogole to mu odradzalismy ale sie uparl
200mg tescia na tydzien potem w 4tygodniu 300mg i znow po 200mg
15 mg mietka codzienie od 3 tygodnia do 5 tyg
a reszte ktora mu zostanie kazalismy zostawic na przyszly cykl czyli za 2 lata albo odsprzedac
obecnie chodzi na silownie z nami i kazdy go polubil wiecie taka nasza maskotka nawet za karnet nie musi placic,tyle ze jak go ktorys z nas zobaczy
ze pije albo zaczyna cpac to wyjazd z silowni

jego efekty przy tak niskich dawkach
sa zadowalajace bardzo szybko idzie mu sila robi coraz wiecj powtorzen z wiekszym ciezarem jego
wyglad znacznie sie poprawil co nie zmienia fakto ze i tak przy odpowiefdniej diecie mogl to samo zrobic
ale coz przynajmniej jeden z nich sobie krzywdy nie zrobi a pod okiem tylu osob pozostanie mu tylko rosnac

sorki za bledy w pisowni
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 505 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2423
fenix ---------------

jesli skopiowany podaj adres sprawdzimy ja jestem autorem tej histori ktora miala miejsce u mnie na 100%
gdzie znalazlems ta sama historie łatwo bedzie sprawdzic daty wysnalego postu ktora byla pierwsza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 2715 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 81386
sog

I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 201 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 7829
sog dla ciebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 10630
28cm-30 cm w łace <lol> fajnych kolesi masz.Chyba po 12 lat maja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 272 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 25610
no strasznie chudzi musieli byc skoro tylko 28 cm w łapce. ja bez grama ćwiczeń to miałem 34, a i grubego kośćca nie mam ani tłuściochem nie jestem...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 821 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6454
super, pozdrow kolege kamila, zeby dobrze rosl i duzo jadl :) i szkoda ze wzial te sterydy ale przynajmniej wzial z glowa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 51906 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
dulek na takim osiedlu kazdy kazdego zna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Andrew3 Berserk Labs
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 4001 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 46802
Tez znam takich kolesi. Pusty śmiech mnie bierze. Sog dla Ciebie

Serdecznie zapraszam na Fight24.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 379 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5156
sog za wyciągnięcie Kamila hehe z opresji-Dulek ja w listopadzie zeszłego roku miałem 29 w łapie i 62kg wagi przy wzroscie 189cm wiec nie trzeba miec 12 lat zeby tak wyglądac ale w moim przypadku to było przez prace,bo nie miałem czasu jeść (ale to nie w "biedronce" pracowalem)

"Każda porażka jest szansą,żeby spróbować jeszcze raz,tylko mądrzej".

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1428 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 14364
LOL, dawno się tak nie uśmiałem. Co za banda idiotów.

PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 654 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 12632
hehe dobre śmiechy SOG

"...Zawsze znajdzie sie szerszy co wielkosć wielkich pieprzy..."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co we włoszech

Następny temat

andractim

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły