"Płacz na treningu,
śmiej się podczas walki..."
...
Napisał(a)
mam problem :/ nie mogę zbytnio chodzić, w ogóle ruszać się i z domu wychodzić, a chciałabym pozbyć się paru kilogramów w ciągu 3 tygodni. Co mogę zrobić by zrzucić te 3-4 kilo przez ten czas? :(
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
stary...płakać mi się chce jak widze takie głupie posty , takie DNO myślowe u ludzi....pomyśl ile lat nabierasz tk.tłuszczowej i potem nagle w 3 tyg chcesz się tego pozbyć i conajlepsze nic nie robiąc tylko siedząc w domu
POCZYTAJ
https://www.sfd.pl/temat264769/

POCZYTAJ
https://www.sfd.pl/temat264769/
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
nie chce ci sie kolezanko nic robic, czy nie mozesz bo np jezdzisz na wozku lub masz areszt domowy?
1
...
Napisał(a)
nie moge chodzić bo mam poważną kontuzję :/ tak boli, że chodzić nie mogę. Nie mówię żeby wielce chudnąć, ale chociaż te 3 kolo zrzucić z siebie. No i kondycja też pójdzie do diabła :/
"Płacz na treningu,
śmiej się podczas walki..."
...
Napisał(a)
mozesz jezdzic na stacjonarnym itp
zapomnij o efektach siedzac w domu
lepiej zaplanuj sobie wszystko porzadnie na czas gdy wyleczysz kontuzje
zapomnij o efektach siedzac w domu
lepiej zaplanuj sobie wszystko porzadnie na czas gdy wyleczysz kontuzje
...
Napisał(a)
Jak panowie z góry tak i ja twierdze że bez ćwiczeń jest to niestety awykonalne. Jeśli jednak zmienisz zdanie i zaczniesz coś robić nawet z mniejszą intensywnością choćby spacer to zawsze możesz dorzucić preparaty wspomagające odchudzanie takie jak :
-witaminy z grupy B które wspomagają przetwarzanie ww i białek. (50-100mg/dzień)
-Koenzym Q10 dzięki któremu pobudzisz metabolizm co jak wiadomo sprzyja utracie masy ciała. (100mg/dzień)
-Triphala na oczyszczenie okrężnicy
-Herbata z gwiazdnicy pomagająca spalić tłuszcz (2 szklanki/dzień)
-Kelp wspomagający funkcjonowanie tarczycy i utratę masy ciała.
-Żeń-szeń wspomagający przemiane materii zarazem pomagający wątrobie przy spalaniu tłuszczy (500mg/dzień)
Oprócz tego postaraj się jesć rzeczy bogate w błonnik tylko że z tym też nie wolno przesadzić. Do tego w szczególności unikaj żywności wysoko przetworzonej także cukrów, margaryn, pełnotłustego mleka i alkoholu.
Na koniec przypominam że nic nie przyniesie lepszego efektu lepszego niż dobre i regularne ćwiczenia a najlepiej będzie jak to wszystko połączysz.
Zmieniony przez - Papa_Gonzo w dniu 2006-09-15 01:46:00
-witaminy z grupy B które wspomagają przetwarzanie ww i białek. (50-100mg/dzień)
-Koenzym Q10 dzięki któremu pobudzisz metabolizm co jak wiadomo sprzyja utracie masy ciała. (100mg/dzień)
-Triphala na oczyszczenie okrężnicy
-Herbata z gwiazdnicy pomagająca spalić tłuszcz (2 szklanki/dzień)
-Kelp wspomagający funkcjonowanie tarczycy i utratę masy ciała.
-Żeń-szeń wspomagający przemiane materii zarazem pomagający wątrobie przy spalaniu tłuszczy (500mg/dzień)
Oprócz tego postaraj się jesć rzeczy bogate w błonnik tylko że z tym też nie wolno przesadzić. Do tego w szczególności unikaj żywności wysoko przetworzonej także cukrów, margaryn, pełnotłustego mleka i alkoholu.
Na koniec przypominam że nic nie przyniesie lepszego efektu lepszego niż dobre i regularne ćwiczenia a najlepiej będzie jak to wszystko połączysz.
Zmieniony przez - Papa_Gonzo w dniu 2006-09-15 01:46:00
...
Napisał(a)
Teoretycznie wystarczy deficyt kaloryczny, aby chudnąć, w praktyce jednak dla osób o niekorzystnej genetyce deficyt z samego obcięcia kalorii może być niewystarczający.
"Life is full of compromises."
...
Napisał(a)
deficyt kaloryczny odezwie sie po tych trzech tygodniach kiedy pozbedzie sie 2-3kg - rekcja napadowa na lodowke :-] A jak kontuzja minie i rozpocznie wieksza aktywnosc fizyczna - to tym bardziej.
Ktos tam radzil nie zaczynac , dopoki nie pozbedziesz sie kontuzji - popieram.
Ktos tam radzil nie zaczynac , dopoki nie pozbedziesz sie kontuzji - popieram.
...
Napisał(a)
ale kcal mozna i tak przyciąć
niewiele, ale moze pomóc
a na pewno moze przystopowac dalsze nabieranie kg
jaka to kontuzja??
niewiele, ale moze pomóc
a na pewno moze przystopowac dalsze nabieranie kg
jaka to kontuzja??
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
Poczekaj az bedziesz zdrowy. W tym czasie mozesz sobie ulozyc diete, trening i jak wrocisz to zaczniesz redukcje.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
hehe... w sumie siedzac w domu i nic nie robiac marne beda efekty... ale mam kolege ktory jadl jedna bulke na 2 dni i nic specjalnego nie robil, a efekty byly bardzo szybko zauwazalne. tak wiec jak masz ochote to mozesz sprobowac... mi sie bulka z woda nie usmiecha ale jak on to wytrzymal to nie mam pojecia... jesli chcesz sprobowac to powodzenia............
Polecane artykuły