...
Napisał(a)
Od maja jestem na diecie, dzięki której schudłam 5 kg (mam 160 cm). Jem 5 posiłków dziennie(co 3 godziny), dużo się ruszam (rower, rolki, skakanka, siłownia, ćwiczenia abs, hula hop). Przed dietą ważyłam 45 kg, po schudnięciu 40. Teraz widzę, że mimo trzymania diety i codziennych ćwiczeń, przytyłam kilogram. Nadal nie mam płaskiego brzucha, ani nie zmniejszył y mi się pośladki. A taki był cel schudnięcia. Nie jem słodyczy, piję wodę, odstawiłam kawę, herbatę, soki. Śniadanie zaczynam od kanapki z dżemem lub płatków na mleku. Potem jem obiad, dość obfity, niestety sama nie gotuję (zmieni się to w październiku) i nie mam wpływu na to, co Mama przyrządzi. A niestety rzadko kiedy przyrządza coś mniej kalorycznego. Staram się jeść połowę obiadu, bez dokładek. O 17 jem jogurt z owocami lub jabłko. Na kolację znów płatki z mlekiem. Nie wiem już co mam robić. Ciągle się kontroluję, ćwiczę, byleby zrzucić z siebie te 3 fałdy na brzuchu i zmniejszyć pośladki. Boję się, że skoro przytyłam kilogram, to wchodzę w fazę efektu jo-jo. Proszę o jakąkolwiek radę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Problem leży w diecie, jogurt z owocami jeśli na dodatek to jogurt smakowy to kiepskie posunięcie, częste jedzenie owoców też, moim zdaniem za mało jesz inie zdrowo, choć Tobie się wydaje że jest ok to raczej w Twej diecie brakuje zdrowych tłuszczy białka i warzyw. Na forum mamy dział dla dziewczyn Ladies, tam uzyskasz wszelki potrzebne informację a jak będziesz miała pytania to zapraszam do rejestracji i pytania w tym dziale, popatrz tam ilu dziewczyną udało się już pomóc.
https://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html
https://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły