W tym roku wycinałem gino i lekarz ile był w stanie to powycinał lipo jednak trochę lipo zostało,niedługo zaczynam redukcje nastawiona przedewszystkim na pozbycie się reszty lipo z testosteronem Enan w tle. I tu mam pytanie może i głupie czy testosteron nie utrudni pozbycia się lipo? I czy trzymać jakieś hormony nisko by lipo ładnie się „spalało” a może hormony będą bez znaczenia?
...
Napisał(a)
Witam
W tym roku wycinałem gino i lekarz ile był w stanie to powycinał lipo jednak trochę lipo zostało,niedługo zaczynam redukcje nastawiona przedewszystkim na pozbycie się reszty lipo z testosteronem Enan w tle. I tu mam pytanie może i głupie czy testosteron nie utrudni pozbycia się lipo? I czy trzymać jakieś hormony nisko by lipo ładnie się „spalało” a może hormony będą bez znaczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Generacja_Witam
Spalenie całego lipo to zejście z bf% do liczby jednocyfrowej, nie taka łatwa sprawa.
Jak będziesz bił test a jesteś prawdopodobnie podatny na aromatyzację (gino i lipo dlatego ośmielę się stwierdzić że jesteś) to nie spalisz tych suczych cycków chociaż byś na uszach chodził.
Pokaz zdjęcie przodem, jaki masz bf%?
Długa droga przed Tobą, jak masz kasę to lepiej odsysanie tłuszczu zrobić będzie szybciej i efektowniej

1
Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/ z czasów jak jadałem owsiankę
...
Napisał(a)
Oto mi chodziło zszedłem na vlcd bf około 12% później wycinałem gino mała przerwa itd na chwile obecna mnie podlalo mam ok 15-18% jeszcze pomasuje z miesiąc i zaczynam redu tylko tak sprawdzać co jakiś czas estro i zbijać do normy? Czy spróbować na początku bez zbijania estro i zobaczyć jak bd? Niestety niemam aktualnych fot a lipo zostało już niewiele większość wycięte
...
Napisał(a)
Oto mi chodziło jeszcze mam takie pytanie:
1.jak zbijać estro? Robić co jakiś czas badania i trzymać w normie a może w jakiś konkretnym przedziale ? Czy sugerować się samopoczuciem ?
2.czy 500mg week testosteronu enan w dawkach 2x w tygodniu będzie dobrze na redukcje?
Sory za głupie pytanie ale nigdy nie sprawdzałem estro na cyklu
1.jak zbijać estro? Robić co jakiś czas badania i trzymać w normie a może w jakiś konkretnym przedziale ? Czy sugerować się samopoczuciem ?
2.czy 500mg week testosteronu enan w dawkach 2x w tygodniu będzie dobrze na redukcje?
Sory za głupie pytanie ale nigdy nie sprawdzałem estro na cyklu
...
Napisał(a)
1.tak jak Lodziak czyli na redu e2 trzymaj w ryzach ,po 2 tyg mozes isc zbadac e2 i zbijac
2.zalezy od czlowieka tzn zaawansowania,formy itd generalnie te 250e5d powinno styknac jednak ja wczesniej dawalem wlasnie tyle a ost dalem 500week i jak dla mnie lepiej ...trzeba na sobie przetestowac
2.zalezy od czlowieka tzn zaawansowania,formy itd generalnie te 250e5d powinno styknac jednak ja wczesniej dawalem wlasnie tyle a ost dalem 500week i jak dla mnie lepiej ...trzeba na sobie przetestowac
...
Napisał(a)
Dobra wiec estro trzymac w normie według labu? Podajcie kilka środków na zbicie estro ? kiedyś dawałem nolva ale to chyba bardziej bloker.
Warto dać coś typu 6bromo lub atd? Czy to zasłabe?
Warto dać coś typu 6bromo lub atd? Czy to zasłabe?
Polecane artykuły