Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi:)
...
Napisał(a)
Witam czy jak mam 18-19 lat to warto zaczac treniowac jakas sztuke walki? I czy mam sznase jeszcze na jakas kariere tzn czy mam szanse zdobyc tytul mistrza Polski badz cos wiecej np Europy albo swiata lub cos w tym stylu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
haha,ale mnie bawia takie posty :) *czy mam szanse cos osiagnac?*-przeciez doskonale wiesz,ze tak,ale kazdy poczatkujacy *fighter* chce poczuc sie dowartosciowany-co pozwoli mu na treningi-po czym wytrwa tam gora rok i jego kariera sie skonczy :) tak wiem,bedziesz zaraz zaprzeczal,zgadlam?:)
...
Napisał(a)
Zależy to od Twoich predyspozycji i talentu do walki.
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
...
Napisał(a)
Da się, tylko trzeba się realnie do tego przyłożyć i poświęcić kilka lat na systematyczne treningi, dietę i wyrzeczenia. + jak wyżej predyspozycje ogółem. Nie każdemu się to uda nawet jak zacznie w wieku 8 lat.
My nie używamy maszyn, my je tworzymy...
...
Napisał(a)
Czyli mam jakies szanse.
A tak zaczne dopiero trenowac za miesiac co moge zrobic przez miesiac zeby jak najlepiej sie przygotowac do cwiczen oprocz rozciagania i biegania?:)
A tak zaczne dopiero trenowac za miesiac co moge zrobic przez miesiac zeby jak najlepiej sie przygotowac do cwiczen oprocz rozciagania i biegania?:)
...
Napisał(a)
Racjonalny trening siłowy i siłowo-wytrzymałościowy? :)
Zmieniony przez - FanC w dniu 2012-12-27 23:58:21
Zmieniony przez - FanC w dniu 2012-12-27 23:58:21
My nie używamy maszyn, my je tworzymy...
...
Napisał(a)
Trening domatora czyli roznego rodzaju pompki z nogami wyzej w rekami wyzej miedzy krzeslami itd: o to chodzi? i to mi pomoze przy sztukach walki?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Sergio Martinez zaczął trenowac boks w wieku 20 lat, a dzisiaj jest absolutnie jednym z najlepszych bokserów świata bez podziału na kategorie wagowe., więc sam sobie odpowiedz... zresztą, gdybyśmy Ci powiedzieli, że już nie warto, to co, zrezygnujesz?
P.S. Czemu dopiero za miesiąc chcesz iść?
P.S. Czemu dopiero za miesiąc chcesz iść?
...
Napisał(a)
Za miesiac chce isc na trening bo na razie krucho z kasa a to jednak troche kosztuje.
Polecane artykuły