SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

redukcja tren+prop+wino

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 849

Formularz - Proszę o pomoc

21

Waga

78

Wzrost

180

Obwód ramienia

38.5

Obwód uda

57,5

Obwód talii

82

Staż na siłowni

2.5

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

B:3G WW: 1.5 T: 0.5

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

meta, meta enan, meta enan deka

Opisz swój plan treningowy

split

Cel cyklu

definicja, rzeźba

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

metka enan deka, 10 dni

Stan zdrowia

Bdb.

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

szybka

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

nie robię maxow ale wszystkie z wymienionych cwiczen tak
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1437
Cel cyklu: definicja, rzeźba
Środki i dawkowanie:
-trenbolone ace 50mg/ed
-test prop 25mg lub 37.5/ed
-winstrol inj 50mg/e2d
Dieta:
1. 85g owsa+50g WPC+225ml mleka 2%
2. twaróg chudy 200g
3. Cycek 250g plus salatka
4. Cycek 250g i również jakies warzywa
5. Po treningu 1 banan, 30 min po 30g WPC+ 100ml mleka 2%
6. Makrela wedzona 150g lub kostka twarogu

Trening: ćwiczę splitem kilka razy w tygodniu+aeroby 30-45 minut chodu na bieżni, trening intenstywny, krotkie przerwy 45-60 sek zakres powtorzen różny w zaleznosci od parti mięśniowej i stopnia zmeczenia od 20-5

Mam do was kilka pytań, jak wyżej wspomnialem moim celem jest definicja i chciałbym ewentualnie abyście mi doradzili w kwesti modyfikacji diety(jesli istnieje taka potrzeba), treningu, jakie wy mieliście doświadczenie z tymi środkami. Po ostatnim cyklu estro mialem wyj**ane 2x ponad norme aktualnie biore symex, zaczalem od 25mg przez pierwsze dwa dni, następnie 12.mg/e2d woda trochę zeszła syfy również i mysle czy przy dawce propa 37.5/ed po zbiciu estro nie bedzie roslo czy zostawic 25/ed do 50/ed trena w takiej proporcji. I jezeli chodzi o ww to myślicie ze rano i po treningu bedzie dobra opcja

Zmieniony przez - t100steron w dniu 2014-07-03 06:44:20
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83731 Napisanych postów 351179 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1629931
10 dni temu skończyłes cykl?pct robiłeś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1437
Ja jestem 11 miesiecy On poki co, co jakis czas bije hcg jesli jest atrofia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83731 Napisanych postów 351179 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1629931
trochę małe te dawki,nie lepiej wskoczyć na 2-3 tyg na vlcd niz się męczyć na tych węglach niskich?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No właśnie wcześniej bylem na vlcd około miesiąca i myślałem zeby zarzucic troche wegla na tym cyklu, myslisz ze vlcd lepiej by się tu sprawdzilo? A w kwestii dawek co proponujesz
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Erytropoetyna poraz 2

Następny temat

TESTOSTERON SOLO

Obnizka