...
Napisał(a)
lece teraz na suscie e2d 250 i npp 120mg, w planach mam tak leciec do lutego i przejsc na redu. wiem ze jescze sporo czasu ale lubie miec zaplanowane co i jak. Myslalem aby przejsc na propa i t3 ale niestety na propie tylko nascie tygodni, a ja bym wolal jechac caly czas na soku. W lutym to by bylo jaz ze 24 tygodnie na mixie, czy moge dodac kolejne ze 20 tyg na redukcje z t3 ale juz bez npp czy to juz za dlugo?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ty to masz zajawkę z tymi tematami
Ze 4 w miesiącu: https://www.sfd.pl/Z_susty_i_npp_na_propa_i_...__-t1095341.html#post7

...
Napisał(a)
hhheee a no mam, chce tak zrobic zeby bylo si, a poza tym chyba za duzo wolnego czu mam.
...
Napisał(a)
czemu na propie tylko klka tygodni? Bo?
tego zdania nie rozumiem:
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-11-24 22:21:46
tego zdania nie rozumiem:
matex875ale niestety na propie tylko nascie tygodni, a ja bym wolal jechac caly czas na soku.
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-11-24 22:21:46
...
Napisał(a)
matex875 proszę edytować posty.
Teraz pytanie w jakim celu chcesz dodawać T3?
Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-11-24 22:25:24
Teraz pytanie w jakim celu chcesz dodawać T3?
Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-11-24 22:25:24
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
ile te redu chcesz ciągnąć? Możesz przejść na cypka propa co tam sobie chcesz.
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-11-24 22:39:15
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-11-24 22:39:15
...
Napisał(a)
trudno powiedziec jak bedzie fat schodzil ale tak mysle zeby z t3 jakis 2-3 miechy poleciec 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!