Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
25
na trening wystarczą Mastersy - u mnie prawie cały klub w nich ćwiczy (KB). osobiście mi wystarczył model za 85zł na 2 lata. Na zawodach jednak używam innych - Top Ten Superfight 3000
Szacuny
14
Napisanych postów
732
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15350
Napewno nie kupuj jakiejs chaly za 30 zl z hipermarketu-mi po kilku miechach nieregularnych sparingow sie popruly.Kup cos drozszego i w dobrym sklepie.
Szacuny
0
Napisanych postów
375
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2217
Kask ma racje, firma nie jest wazna, ale jakosc.
Co z tego, ze mialam Everlasty, jak mi sie porwaly na strzepy po 2 latach trenowania.
Na razie cwicze w Bullsach i nie moge narzekac, sa dobre.
Jesli juz maja posluzyc na dluzej, to warto kupic skorzane za okolo 130 zl, np Mastersa (takich uzywamy u nas w klubie). To bedzie bardziej ekonomiczny zakup, gdyz 40 zlotowe szmaciaki, nawet, jak sie nie rozleca, to moga spowodowac liczne kontuzje. Poza tym, w tych tanich rekawicach nie da sie porzadnie boxowac! Reke leci w innym kierunku, nie mozna ustawic dobrze tarczy, rekawice sa z reguly zebyt miekkie.
Przy zakupie rekawic nalezy tez zwrocic uwage na cih twardosc i grubosc skory. Moga byc one jedynie powierzchownie nia wylozone i szybko sie moze ona zetrzec. Proponuje zatem Mastersy za 130.
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4302
Mastersy to abrdzo dobry zakup, kupywalam chyba z 1,5 roku temu za 150zl, do tej pory sie trzymaja (chociaz widac ze sie troche zuzyly po 6 treningach tygodniowo;). Nie polecam takich za 30,40zl, chyba ze na poczatek, bo na sparingi to odpada...Udanych zakupow;))