SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pytanko i szybka odpowiedz

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 931

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 296 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5839
moje pytankio brzmi poniewaz z zapotrzebowania przy mojej wadze wyszlo mi 600G WW ok 300G B i 100G T moja waga 95 kg wzrost 184 nie jest to czysta masa miesniowa..naibty jestem troche ale na redukcje jeszcze troche za wczesnie czy to ze ta masa nie jest samą w sobie masa mięsniową nmoze wpływac ze bede sie zalewał ?? staram sie z kazdej strony mysle ze spalacz włącze zeby sie nie zalewac aeroby tez robie i herbatki cuda nie widy..

"NIECH SIŁA BĘDZIE Z WAMI"

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 534 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8381
Skoro robisz tzw. "mase" to zawsze troche ( czasem minimalnie) ale zawsze sie "zalejesz". Aeroby ok. Ale po co teraz spalacz?

Mogliśmy być najwięksi ze wszystkich!

A teraz każdy z nas wpie***la BCAA!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 15094 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 101723
daj 20 min. aero po treningu
lub krotkie interwaly w nietreningowy
i sie nie zalejesz
spalacz moze byc, ale imo niepotrzebny...teraz taka "moda"...i fajne to jest,ale raczej dla ludzi bardziej zaawansowanych
w ogole, to za duzo bialka
chyba, ze kox bierzesz

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 296 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5839
cos ty lece na nitro II + no cre x3 zadnego koxu!!!!!! a zalac ani troszke nie moge i nie chce bo i tak jest juz sporoa prawda iz po treningu siłowym aeroby sa bardziej skuteczne czy moze robic je w nietreningowy

"NIECH SIŁA BĘDZIE Z WAMI"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 15094 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 101723
no to rob tak, jak wyzej napisalem
i obetnij bialko

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cześci do sprzętu fitnes

Następny temat

Czy dobrze policzyłem proszę sprawdzić...........sogi :)

Sztos