"NIECH SIŁA BĘDZIE Z WAMI"
...
Napisał(a)
moje pytankio brzmi poniewaz z zapotrzebowania przy mojej wadze wyszlo mi 600G WW ok 300G B i 100G T moja waga 95 kg wzrost 184 nie jest to czysta masa miesniowa..naibty jestem troche ale na redukcje jeszcze troche za wczesnie czy to ze ta masa nie jest samą w sobie masa mięsniową nmoze wpływac ze bede sie zalewał ?? staram sie z kazdej strony mysle ze spalacz włącze zeby sie nie zalewac aeroby tez robie i herbatki cuda nie widy..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skoro robisz tzw. "mase" to zawsze troche ( czasem minimalnie) ale zawsze sie "zalejesz". Aeroby ok. Ale po co teraz spalacz?
Mogliśmy być najwięksi ze wszystkich!
A teraz każdy z nas wpie***la BCAA!
...
Napisał(a)
daj 20 min. aero po treningu
lub krotkie interwaly w nietreningowy
i sie nie zalejesz
spalacz moze byc, ale imo niepotrzebny...teraz taka "moda"...i fajne to jest,ale raczej dla ludzi bardziej zaawansowanych
w ogole, to za duzo bialka
chyba, ze kox bierzesz
lub krotkie interwaly w nietreningowy
i sie nie zalejesz
spalacz moze byc, ale imo niepotrzebny...teraz taka "moda"...i fajne to jest,ale raczej dla ludzi bardziej zaawansowanych

w ogole, to za duzo bialka
chyba, ze kox bierzesz
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
cos ty lece na nitro II + no cre x3 zadnego koxu!!!!!! a zalac ani troszke nie moge i nie chce bo i tak jest juz sporoa prawda iz po treningu siłowym aeroby sa bardziej skuteczne czy moze robic je w nietreningowy
"NIECH SIŁA BĘDZIE Z WAMI"
...
Napisał(a)
no to rob tak, jak wyzej napisalem
i obetnij bialko
i obetnij bialko
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Poprzedni temat
Cześci do sprzętu fitnes
Następny temat
Czy dobrze policzyłem proszę sprawdzić...........sogi :)
Polecane artykuły