PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź180cm, 82 kg waga. watpie, zebys mial duzo sadla na cycach. nie panikuj
moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72
a maxy mam w p***zie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!
niech wszytkie formy sie zdarza. jak nie ma sadla, ginekomastia nie powstanie bo niby z czego sie zrobi tluszczak pod sutkiem?
a jak nie ma sadla a suty swedza to szkoda sie chemia pakowac. gyno z miesnia nie powstanie. chociaz wiemy, ze zero ZERO tluszczu ma bardzo malo osob. dlateo pigulki pod reka czasu ma tyle ile czasu zajmie mu szukanie tabletek-)
moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
co ma tłuszcz do gino?
gino to guz, gruczoł i nie powstaje od tłuszczu!
i jeszcze jedno: ktoś może ważyć tyle co kot a i tak mieć gino i tendencję do otłuszczania klatki
a jak nie ma sadla a suty swedza to szkoda sie chemia pakowac. gyno z miesnia nie powstanie
no kurva śmiech
Zmieniony przez - Saddath w dniu 2009-03-04 10:24:33
a kim Ty jesteś żeby oceniać innych ... | http://asset.soup.io/asset/0468/9962_a069_500.jpeg
rusz głową ... póki możesz
mania mniejszości ... :-/
ginekomastia powstaje z otluszczenia. stad sie bierze tluszczak spowodwany nadmiarem estrogenu. jesli nie masz bardzo maly poziom tluszczu to prawdopodobienstwo powstania ginekomastii drastycznie spada, mozna nawet napisac, ze w wiekszosci przypadkow nie wystepuje. w 99% z ginekomastia borykaja sie endomorficy, ktorzy maja zatluszczone okolice sutkow.
gruby22, nie moze leciec ropa. jak leci to po nandrolonie ktory pobudza proces laktacyjny w piersiach, rowniez w tluszczu faceta. laktacja to produkacja laktozy, pokarmu w piersiach kobiet ktore karmia dzieci.
Zmieniony przez - stereoide w dniu 2009-03-04 10:49:18