...
Napisał(a)
Kupiłem sobie niedawno odżywkę białkowo węglowodanową 80%- wegle:) 20%-białko i zastanawiam się jak to brać czy 3 x dziennie czy częsciej moze tak 4-6 razy dziennie czy efekty będom szybsze jak bedę brał więcej niejszych ilości na dzień czy tak rzadziej a więcej, mam tego 3 kg. Czy jak będę to brał to mam przez ten czas nie ćwiczyc brzucha nie biegać bardziej ruch stateczny, chociaż brzuch chciałbym cwiczyć cwcze codziennie po 2 cwiczenia i zmieniam co chwile i fekty naprawdę mi sie podobają 8 kostek jest:). Więc jak radzicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jesteś początkującym siłaczem ?? zajrzyj tutaj aby dowiedzieć się co i jak łykać !!
- PRZYROST MIESNI + SPALANIE BRZUCHA
- Suplementacja okołotreningowa by Ryan Zeppelin
- Nowy Super Stack? oceńcie skład
- [ART]wrzesniowy konkurs z firma trec-miejsce pierwsze - Powrót do formy po wakacjach?
- Odżywki (białko, kreatyna, przedtreningówka) a plemniki?
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dlaczego masz brzucha nie cwiczyc, cwicz i bierz 3x dziennie po 50-70g w 250-300 ml mleka, w dni treningowe jeden miedzy posilkami drugi 1,5h przed treningiem a tzeci do 30' po, w dni beztreningowe 3x dziennie miedzy posilkami, ale zara pewnie i tak kazdy inaczej ci powie
~REPTILE[333]~
Każda wątroba jest inna
~REPTILE[333]~
Każda wątroba jest inna
...
Napisał(a)
no i co ze kazdy powie inaczej dzieki za odpowiedź, wezme wszytkie odpowiedzi po uwagę i coś złożę z tego:) zawsze jest tak ze kazdy gada inaczej w tym sporcie:)
...
Napisał(a)
Po tej odżywce jeżeli nie będziesz ćwiczył brzucha to te 8 cegiełek może się znaleźć pod tłuszczem
Najlepiej jest brać tą odżywke 3 razy dziennie w dawkach nie mniejszych od 40-50 gram a nie większych od 80 gram(kibelek wita
). Rano weź 50 gram po śniadaniu,przed treningiem z 30 min 70 gr, po treningu z 30 min kolejne 70 gram. Dzięki ytej odżwce możesz przytyć radze Ci kupić jeszcze z 3 kg żeby efekty były lepsze
Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni
..........::::::::::STREET NIGGAZ GANG::::::::::..........
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90018 -->> składy wszystkich znanych gainerów sprawdź!

Najlepiej jest brać tą odżywke 3 razy dziennie w dawkach nie mniejszych od 40-50 gram a nie większych od 80 gram(kibelek wita

Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni
..........::::::::::STREET NIGGAZ GANG::::::::::..........
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90018 -->> składy wszystkich znanych gainerów sprawdź!
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
właśnie chce przytyć jak najwięcej i jak najlepiej wykorzystać tą odżywke bo z kasą u mnie cienko:((
Polecane artykuły