( Prosze o nie komentowanie mojej wypowiedzi w stylu " masuj, masuj " itd gdyz mam problem z ukladem pokarmowym, prawdopodobnie jest to ibs, lecz bede mial niedlugo wizyte z gastrologiem dla ostatecznej diagnozy )
...
Napisał(a)
siemka , ciagle " trenuję treningiem " fbw .. czytalem ze przy tym treningu nie powinno sie cwiczyc brzucha mimo to jest on u mnie slabo widoczny .. mimo tego ze mam 60.3kg przy wzroscie 177cm i cwicze dobrze rok .. czy dalej powinienem ' ignorowac ' brzuch ?
( Prosze o nie komentowanie mojej wypowiedzi w stylu " masuj, masuj " itd gdyz mam problem z ukladem pokarmowym, prawdopodobnie jest to ibs, lecz bede mial niedlugo wizyte z gastrologiem dla ostatecznej diagnozy )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
trening brzucha możesz robić w dni nie treningowe do 3x w tygodniu wystarczy
Piękno jest w prostocie
...
Napisał(a)
1-Valerik : Jak można "trenować" BRZUCH W DNI NIETRENINGOWE ?????? to też TRENING.
2- Słabo widoczny jest brzuch bo masz słabo rozwinięte te partie mięśni,to tak jakby ktos miał obwód bicepsa 30cm a dziwił się czemu nie widać "super mięśnia"
3-Zrób sobie normalny plan treningowy i brzuch też trenuj,jest to bardzo ważna partia mięśni.
4- Żeby mieć widoczny brzuch-musisz zbudować odpowiedni mięsień a żeby ten proces nastąpił musisz się odpowiednio odżywiać a skoro piszesz,że masz jakieś problemy z układem trawiennym który przyczynia sie do tego,że nie dostarczasz odpowiedniej ilości kcal to choćbyś na głowie stanął to na niewiele się zda jaki kolwiek plan treningowy
Zmieniony przez - MORF w dniu 2014-01-07 20:30:21
2- Słabo widoczny jest brzuch bo masz słabo rozwinięte te partie mięśni,to tak jakby ktos miał obwód bicepsa 30cm a dziwił się czemu nie widać "super mięśnia"
3-Zrób sobie normalny plan treningowy i brzuch też trenuj,jest to bardzo ważna partia mięśni.
4- Żeby mieć widoczny brzuch-musisz zbudować odpowiedni mięsień a żeby ten proces nastąpił musisz się odpowiednio odżywiać a skoro piszesz,że masz jakieś problemy z układem trawiennym który przyczynia sie do tego,że nie dostarczasz odpowiedniej ilości kcal to choćbyś na głowie stanął to na niewiele się zda jaki kolwiek plan treningowy
Zmieniony przez - MORF w dniu 2014-01-07 20:30:21
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
podczas treningu siłowego brzuch tag że pracuje więc nie widze sensu obciążać go dodatkowym treningiem ,tylko chodziło mi o ćwiczenie go w dzień bez treningu siłowego
Piękno jest w prostocie
Polecane artykuły