SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pytanie o białko

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 730

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 280 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 10967
Mam bardzo nietypowe pytanie. Czy białko serwatkowe upieczone w piekarniku w 170 stopniach straci swoje własciwosci, stanie sie cos z nim?? Bo chodzi o to, że chcę sobie zrobi batony proteinowe no i dodanie niewielkiej ilości serwatki pomogłoby je trochę "wzmocnic" :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 60 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3602
Chyba nic sie nie stanie, bo skoro smazymy kurczaka na petelni to też mu ciepło i białko po upieczeniu jest dobre. Tak mi sie wydaje ale moge być w błędzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 280 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 10967
No w sumie to masz rację, tyle że tu masz to białko w trochę innej formie :) hmmm... no i własnie w batonie nie będzie rozwodnione ale to chyba nie przeszkodzi we wchłonięciu się go?? Dzięki i czekam na dalsze opinie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Test: NitroII + Pro Longatum Biogenixa

Następny temat

Kreatyna & HMB

WPC zestaw