...
Napisał(a)
witam, zmarł moj kumpel z akademika, i w spadku zostały mi po nim sterydy, lecz sa przeterminowane o ok rok, sa to oxadnrolone z ,oxanabol,oxanol, winsterol z lyka labs, testocaps undestor , wszystko wazne do ok 2009, czy brac? opakowania niektorym sa otwarte , inne som w saszetkach.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak 2009 to 2 lata po terminie bardziej niz rok. Raczej bym nie brał, a propo dzis bede próbował pregnylu 4 miesiace po terminie przechowywany w warunkach pokojowym, zostało mi w spadku po kumplu, ktory jeszcze na szczescie zyje 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
...ale stracil oba jadra

STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
Ajj tam... w obecnych czasach mamy swietne protezy, a z dzieciakami to zawsze sie znajdzie jakis uprzejmy sasiad, badz prawdziwy przyjaciel czy bardzo prorodzinny listonosz, który pomoze
Chudzina a co powiesz na to, że kiedys spalił sie pewien typek dzwoni8 do mnie i sie pyta jak ma brac pregnyl 3 x 5000iu, mowie mu daj to co masz na 6 czesci czyli po 2500iu i łąduj dwa tygodnie co 3 dni 2500iu, tak zrozumiał ze wrócił do domu i za*******ił wszystko9 na raz 15000iu o dziwo jaja mu nie odpadły troche pobolały podobno
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2011-03-21 08:29:41

Chudzina a co powiesz na to, że kiedys spalił sie pewien typek dzwoni8 do mnie i sie pyta jak ma brac pregnyl 3 x 5000iu, mowie mu daj to co masz na 6 czesci czyli po 2500iu i łąduj dwa tygodnie co 3 dni 2500iu, tak zrozumiał ze wrócił do domu i za*******ił wszystko9 na raz 15000iu o dziwo jaja mu nie odpadły troche pobolały podobno

Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2011-03-21 08:29:41
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
"Ajj tam... w obecnych czasach mamy swietne protezy, a z dzieciakami to zawsze sie znajdzie jakis uprzejmy sasiad, badz prawdziwy przyjaciel czy bardzo prorodzinny listonosz, który pomoze"
padłem
SOG!
padłem

SOG!
Polecane artykuły