Hej, na waszym forum nie byłam już wieki, ale mam teraz mały problem i zastanawiam się czy możecie mi pomóc. Mianowicie od 2 lat jestem instruktorem zumba fitness, mam treningi 3 razy w tygodniu, 2 razy w tygodniu biegam i od czasu do czasu siłowe. Praktycznie codziennie coś, ale w większości bardzo mocne kardio z elementami siłowymi. Mniej więcej od miesiąca po treningach biorę dawkę białka, whey zero, ok 22g białka na porcję. Zdażyło mi si kilkakrotnie spożyć większą dawkę. Mam jeszcze trochę tłuszczu do spalenia, ale chciałam powoli zacząć się rzeźbić. Mniej więcej w miesiąc właśnie przybrałam około 3 kg. Raczej nie tłuszczu bo dieta ta sama i po ciele nie widać, ale jestem trochę przerażona, czy to jest możliwe, że w tak krótkim czasie białko spowodowało przyrost tkanki mięśniowej przy tak dużym obłożeniu kardio? Nie chcę ważyć jak słoń
) Mam 1,62 i ważę teraz 56 kg, ważyłam 53 miesiąc temu. Jakieś podobne doświadczenia? Przestać wcinać białko?
) Mam 1,62 i ważę teraz 56 kg, ważyłam 53 miesiąc temu. Jakieś podobne doświadczenia? Przestać wcinać białko?
Krzysztof Piekarz