Muszę sie pozbyć paru kilo( względy estetyczne i poprawa sprawności). Trenuje lekką atletyke od prawie dwóch lat. ćwicze od pon do piątku po 2-3 h. Ostatnio miałam przerwe 2tyg( skręcony staw skokowy) i troszke mi sie przytyło. By wrócić do dawnej sprawności( chodzi o poprawe szybkości i sprawności) musze schudnąc pare kilo- jakieś 5-6. Bardzo prosze o pomoc w ułozeniu prostej diety orazo jakieś proste ćwicznia na spalenie tkanki tłuszczowej( nie chodzi mi o tradycjyne brzuszki, bo takie tylko budują mięśnie a nie spalaja tłuszczu). Zaznaczam, że nie może to być bardzo rygorystyczna dieta- potrzebuję wielu węglowodanów( mój trener wyliczył że podczas jednego treningu spalam około 4500 kcal)
Waga : 76
Wzrost : 173
Obwód w biuście : 102
Obwód pod biustem : 84
Obwód talii w najwęższym miejscu :75
Obwód na wysokości pępka : 95
Obwód bioder : 95
Obwód uda w najszerszym miejscu: 60
Obwód łydki : 36
W którym miejscu najszybciej tyjesz : brzuch(tzw. boczki)
W którym miejscu najszybciej chudniesz : biust, nogi
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: treningi ogólnorozwojowe(5 razy w tyg.- zazwyczaj 10 min. biegu, skoczność, szybkość, rozciąganie na płotkach, skipy + rzuty piłka lekarską lub kulą) w tym 3 razy siłownia(poniedziałek, środa, piątek) + ewentualnie zawody sob.-niedz.(10 min biegu + lekkie ćwiczenia dogrzewające- skipy, sprinty)
Co lubisz jeść na śniadanie: zazwyczaj 3-4 kanapki z polędwicą drobiową lub z serem żółtym
Co lubisz jeść na obiad : zupa( zwracam uwagę by nie była zbyt tłusta-najchętniej czerwony barszcz) drugie danie(zazwyczaj ziemniaki+ kotlet z piersi z kurczaka lub hamburger drobiowy)
Co jako przekąskę : owoce, czasami czekolada z orzechami
Co jako deser : jogurt owocowy lub koktajl z bananów
Ograniczenia żywieniowe : brak, choć nie przepadam za rybami, ryżem, kaszą
Preferowane formy aktywności fizycznej: każda
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : BCAA(aminokwasy rozgałęzione-wcześniej, obecnie nic
Stosowane wcześniej diety : kiedyś kopenhadzka, ale ze względu na duże zapotrzebowanie energetyczne podczas treningów musiałam odstawić( byłam zbyt osłabiona)
Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc;p

Zmieniony przez - mara192 w dniu 2012-01-14 22:37:37