SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

prop po nieudanym odbloku

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1336

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
hej, jestem po cyklu deca cypio i mi cos odblok nie wyszedl
test przed cyklem w normach 200-900 - 840
test po odbloku w normach 200-900 - 112

bilem cypio 1-12 250mg e4d a deke 1-10 e5d 200mg
odblok wygladal tak 5 dni po ostatnim cypio wbilem hcg 2500 *2 3 dni po hcg 20 cloma
jestem 4 tyg po odbloku (badania tez)
postanowilem wskoczyc na szybko na propa tylko jak to rozegrac? 4 tygodnie, moze 5 czy 6 i wtedy solidny odblok? np 1-5 100mg e2d? i moze w czasie wbijania propa wbijac tez hcg zeby juz zaczac jaja pobudzac? albo zaczac od 100mg e2d i schodzic powoli z dawki zeby w ostatnim tyg bylo np 75mg e2d?
byl to moj pierwszy cykl
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
1. WIEK: 20
2. WAGA: 91
3. WZROST: 190
4. WYMIARY: nie zwracam uwagi
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata
6. DIETA: 3200 kcal
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: deca cypio
8. TRENING: 5 x tyg
9. CEL CYKLU: sila
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 5 tyg
11. POZIOM BF%: 14
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do niczego
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 160
-martwy ciąg:
-przysiad:
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3911 Napisanych postów 26887 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 450010
Na pewno to był pierwszy cykl? Bo w każdy temacie piszesz co innego.

Za mało hcg za wcześnie sermy. Było Ci mówione ile ma iść hcg a to olałeś. Nie kumam trochę podejścia Twojego.


Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-05-14 00:29:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
no moze nie pierwszy ale tam jakies delikatne byly nie maja znaczenia duzego po prostu nie chcialem sluchac ze taki mlody a juz kilka cykli za soba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
jak za wczesnie sermy chyba 20 razy czytalem ze 3 dni po hcg wchodza sermy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
jak to zrobic z tym propem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3911 Napisanych postów 26887 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 450010
No wchodzą 3dni,ale nie tydzień po testo. Ty zacząłeś podawać je jak test był wysoko jeszcze i cały czas blokował. Mogłeś zbadać lh i fsh teraz. A przed tym "pct" zbijales prolaktyne? Skoro dd szło to powinieneś to zrobić. Miałeś wcześniej problemy z libido po ostatnim cyklu, a zrobiłeś cykl z deka,trochę też nie rozważnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
ale unormowalo sie i libido bylo jak ta lala i nie pomyslalem w ten sposob :/ masz jakis pomysl jak tym propem podzialac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3911 Napisanych postów 26887 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 450010
Zbadaj te lh fsh i prolaktyne. Bo te pct to było bez sensu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 24 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1170
mam wyniki
LH 5,6 normy 2,0-9,0
FSH 2,0 normy 1,7-12
estro 8 pg/ml normy 0-62
prolka 8 ng/ml normy 3-26


Zmieniony przez - themon199 w dniu 2016-05-14 21:58:00
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trenbolon + teść +vinstrol

Następny temat

Odblok po 5cio miesiecznym cyklu. Test Cyp+primabolan+wino

Zestaw 1