...
Napisał(a)
zakupilem propka malay tiger. wszystko ladnie wyglada, bialy kapsel na wieczku. dziwi mnie tylko fakt ze soczek jest przezroczysty, zdziwilem sie bo poprzedni propek ktory mialem (eap) mial kolor slomkowy. i chyba byl troche gestszy od tego z malaya. czy ktos ma tego propka malay i wyglada tak samo? zjdecia nie wklejam bo i tak bylaby kiepska jakosc bo dysponuje tylko aparatem w telefonie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mowisz o jakims opakowaniu zbiorczym tak ? gdzies widzialem zdjecie pudelka malaya z kilkoma flakonikami w srodu o to chodzi tak

...
Napisał(a)
dokladnie taki jest
mam nadzieje ze nie bedzie tak bolec jak eap.
a powiedzcie mi jelsi zrobil bym np tak: 0.5 ml eap i 0.5 malaya (pomieszane w strzykawce) to moge liczyc ze bedzie ok to znaczy mniejszy bol itd? bo rozumiem ze bol po eap powoduja srodki w ktoych propionat jest rozpuszczony a jesli malay jest jakosciowo lepszy to powinno byc dobrze co? Czy moze odpuscic sobie zupelnie tego eap jesli naprawde narzekalem na ostry bol, moze akurat mam jakas beznadziejna serie?
EDIT: albo zrobic to w innej proporcji np eap 0.2 i malay 0.8 ? w sumie szkoda mi wyrzycic tego eap bo w koncu 10 zl nie kosztowal, ale bol po nim jest nie do zniesienia jak dla mnie.
Zmieniony przez - pawel.w.87 w dniu 2007-08-20 16:24:58

mam nadzieje ze nie bedzie tak bolec jak eap.
a powiedzcie mi jelsi zrobil bym np tak: 0.5 ml eap i 0.5 malaya (pomieszane w strzykawce) to moge liczyc ze bedzie ok to znaczy mniejszy bol itd? bo rozumiem ze bol po eap powoduja srodki w ktoych propionat jest rozpuszczony a jesli malay jest jakosciowo lepszy to powinno byc dobrze co? Czy moze odpuscic sobie zupelnie tego eap jesli naprawde narzekalem na ostry bol, moze akurat mam jakas beznadziejna serie?
EDIT: albo zrobic to w innej proporcji np eap 0.2 i malay 0.8 ? w sumie szkoda mi wyrzycic tego eap bo w koncu 10 zl nie kosztowal, ale bol po nim jest nie do zniesienia jak dla mnie.
Zmieniony przez - pawel.w.87 w dniu 2007-08-20 16:24:58
...
Napisał(a)
Qwa jacyś delikatni jesteście - 2 flakony biłem- pobolało przy pierwszych 3-4 strzalach tak ze prawie chodzic nie umialem ale cislem dalej - robilem najpierw nogi a potem bilem w udo zeby przerwa byla. Jakos dotrwalem - umrzeć nie umrzecie. Na wojnie nogi ludziom urywa... i żyją 

I'm the GOD
...
Napisał(a)
mt praktycznie nei bolał,do dzisiaj bo przebilem naczynie 1 raz w zyciu takie duze i jak siknelo fontanna ulala chcialem nagrac komorka filmik ale mi sie łapy zaczely trzasc rotfl
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Polecane artykuły