Szacuny
465
Napisanych postów
52009
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
199651
witam was i w czynie społecznym tak jak już jest napisane w temacie namawiam do wytężenia mózgownicy i napisaniu jakiś pomysłów na przykładowy regulamin działu oraz to na co będziemy odpowiadać a na co tym bardziej nie!!! a nóż widelec może ktoś coś z naszych wypocin poskłada i zrobi regulamin
Szacuny
7
Napisanych postów
185
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7967
napewno jakies kary by sie przydały za wypisywanie głupich tematów... nie wiem jak tylko nazwac zbior rzeczy na ktore sie odpisuje bo nie ktore rzeczy ktore ludzie wypisuja nie sa zwiazane wogole z zdrowym trybem życia czy sportem
Szacuny
8790
Napisanych postów
82270
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
695585
zapewne powinien znaleźć się zapisek eliminujące osoby spamujące i odpowiadające bez sensu na pytania-tylko po to by zaznaczyć swoją obecność w tym dziale-taką osobą jesteś właśnie Ty
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Moim skromnym zdaniem bez względu na to czy coś wymyślimy czy nie, to sami tego nie wcielimy do użytku. Trzeba skonsultować to z moderatorem/adminem, który poczyni jakieś kroki. Według mnie ten dział to jeden wielki śmietnik, ludzie anonimowo pytają praktycznie cały czas o to samo, myślałem już nad utworzeniem "Spisu najczęściej zadawanych pytań".
Powinno być coś takiego, że ludzie, którzy mają zamiar tworzyć tematy o charakterze prowokacyjnym lub nie dążącym do żadnego celu, dostają bana. Widzę to tak: pewne oświadczenie pokazywało by się przed założeniem tematu, np. Jeżeli Twoja wypowiedź jest bezcelowa i prowokacyjna, otrzymasz trwałego bana na IP. Można też dowiesić do tego krótki zwięzły regulamin.
Zmieniony przez - Przemyski w dniu 2010-07-04 15:19:52